Додати запис

Олена: «Про навчання!». Постскриптум

Раз уже витягли з минулого відео, яке поставив у Стіну на ВолиньPost користувач КРОПИВА, нагадаю, що свого часу журналіст Іра Новосад знайшла цю дівчину і розповіла про неї трохи більше.

Особливо корисно побачити буде тим, хто говорить про "деградацію сучасної молоді". Не поспішайте з висновками і будьде добріші, коротше кажучи.


Олена Муха: повернення :) ВІДЕО

Тридцять секунд чорнового відеозапису, викладеного кимось на сервіс YouTube,зробили з колишньої студентки ВПУ №6 Олени Мухи своєрідну "зірку" YouTube, адже відео стало напрочуд популярним в інетрнеті.

Відео, де дівчина надто емоційно реагує на котрусь зі своїх знайомих просто перед увімкненою камерою Волинського телебачення, у мережі з’явилося 13 травня. Цей фрагмент інтерв’ю за тиждень набрав більше 16 тисяч переглядів.

У соціальній мережі «Вконтакте» навіть створили групу «Фани Мухи Олени», до якої сьогодні вже вступили 19 людей.

Сама ж героїня навіть і не підозрювала, що поки вона виховує двохмісячну донечку та займається домашніми справами у рідному селі Цеперів Луцького району, в Інтернеті навколо її особи вирують такі пристрасті.



Село Цеперів – звичайне невеличке волинське село. Все населення розмістилося на чотирьох вулицях, тому знайти Олену виявилося нескладно.

Дівчина розповіла, що нічого не знає про цей відеоролик, але інтерв’ю пам’ятає...

«Це було дуже давно. Мені тоді було 17 років. Я навчалася на швачку-вишивальницю. А от до кого я в той момент говорила і що це була за подія я вже і не пригадаю», - розповіла при зустрічі Олена.

До речі, це вже не перший раз, коли прізвище Олени Мухи з’являється у ЗМІ. Хоча перший випадок пов'язаний з не надто приємною подією. Багато років тому на неї напав односельчанин, який наніс їй декілька ножових поранень. Тоді в одній із місцевих газет про це написали невеличку замітку, - пригадала Олена.

Ірина Новосад (Волинські новини, 20 травня 2011, 13:05)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оленка не підозрюючи і сама того,стала головною героїнею
волинсько-мексиканського серіалу "Дика троянда"!
Відповісти
"Дика орхiдея"!
Відповісти