Додати запис

МЕДИЧНА РЕХВОРМА ВІД КЛІМЧУКА АБО ЯК

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук розповів про старт нового пілотного проекту на теренах області. Про це йшлося під час наради у стінах волинського «білого дому», – інформує «Волинська правда».
Так, стартує пілотний проект у Луцькому районі. Там ФАПи та лікарські амбулаторії забезпечать ноутбуками та доступом до інтернету. Таким чином, медичні працівники матимуть змогу при потребі зв’язатися із центральними районними лікарнями та медичними закладами обласного рівня.
Волинський губернатор розповів, що коли медичні установи у районі забезпечать технікою, відбудеться відповідне навчання для медсестер.
http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/47132/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Угу , і тапєріча всі медработнічкі замість того , щоб лікувати хворих , будуть "сідєть" ВКантактє ілі Аднакласніках. Бо ж на лєкарства їм дєнєг не дали , а замєсто цього купили ноутбукі і підключили нет . Гурра , впєрьод чмо японське!!!
Відповісти
Марозофф шо зморозив, то вже зморозив. У нас завжди так - чув дзвін, не знає, де він, але має бути війна. Клімчук казав про подальше застосування ноутбуків, які закуплялися для області ЦВК в ході виборчої кампанії для прямої трансляції голосування на дільницях. Вибори пройшли, ноутбуки залишились. По-моєму, придумано не найгірше їх застосування. А ви зразу - тирити. Все своїми мірками звикли міряти?
Відповісти
FOR BIZON. Очевидно , боря платя тобі 30 шєкелєй)) . Мій комент тібя зачепив ----отож, я написав правду! Де до луцького бюжету додано вартість ноутбуків-інтернету для дохторів? Ідійот хіба не зразумів, що ці гроші не додали з бюджету 2102?
Відповісти
для ідійотів-бізонів(тупих биків) ХІБА Клімчук казав про подальше застосування ноутбуків, які закуплялися для області ЦВК в ході виборчої кампанії для прямої трансляції голосування на дільницях? http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/47132/
Відповісти
КАНАНОВІЧІ ЧИ ЇМ ПОДІБНІ с..р..а.ко..ли..з..зи КЛІМЧУКА ---- не набридло?
Відповісти