Додати запис

«Сутінки» претендують відразу на 11 «Золотих малин» як найгірший фільм року

Остання частина вампірської саги "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2" номінована на рекордну кількість номінацій на премію анти-Оскара - "Золота малина".

Фінальна частина представлена відразу в 11 номінаціях, серед яких "Найгірша картина", "Найгірший режисер" і "Найгірший сценарій". Виконавці головних ролей - Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт - також представлені в списках найгірших акторів року.

Проте у фільму не все втрачено, адже в номінацію з ним потрапили картини "Морський бій" (Battleship) Пітера Берга, "Тато-Досвідос" (That's My Boy) Шона Андерса, "Тисяча слів" (A Thousand Words) Брайана Роббінса, "Велика пригода на повітряній кулі "(The Oogieloves in Big Balloon Adventure) Меттью Даймонда.

Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт представлені в списках найгірших акторів року, пише ТСН.

За звання найгіршого актора року з Паттінсоном посперечаються Тайлер Перрі, Едді Мерфі, Ніколас Кейдж і улюбленець "Золотої малини" Адам Сендлер.

А конкуренцію Стюарт склали акторки Кетрін Хейгл, Мілла Йовович, Барбра Стрейзанд і все той же Тайлер Перрі, який виконав жіночу роль у своїй же комедії "Програма захисту свідків Медєї" (Madea's Witness Protection).

Нагадаємо, що премія "Золота малина" вручається щорічно за найбільш сумнівні досягнення в кіно. Номінанти на премію визначаються голосуванням 687 членів фонду "Золота малина", що проживають в 45 штатах Америки і 19 інших країнах світу.

Переможців оголосять 23 лютого в Лос-Анджелесі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.