Додати запис

Відкриття коворкінг-центру «Репортер»

22 січня 2013 року об 11.00 відбудеться відкриття першого у Луцьку коворкінг-центру «Репортер». Презентація відбудеться у приміщенні Волинської обласної друкарні за адресою пр. Волі, 27, 4-й пов.

Коворкінг – принципово нова модель роботи для місцевого медіа-ринку, однак для багатьох вона є найбільш оптимальною в організації своєї діяльності. Волинській медіа-спільноті давно не вистачало подібного майданчика для організації своєї діяльності. Тож запрошуємо взяти участь у відкритті коворкінг-центру «Репортер», під час якого ви зможете детальніше дізнатись про суть і принцип його роботи.

У ході презентації відбудеться прес-конференція з ініціаторами коворкінг-центру «Репортер», з членами громадських організацій Петром Лавринюком та Захаром Ткачуком, а також зустріч з відомим медіа-фахівцем – Оксаною Трокоз. Керівник центру «Репортер» Катерина Шкльода проведе медіа-екскурсію у світ робочих можливостей в режимі коворкінг та разом з громадськими діячами розкаже про майбутню співпрацю. Опісля презентації Оксана Трокоз проведе тренінг на тему «Тенденції та принципи онлайнової журналістики». Запрошені під час кави-брейк зможуть обмінятись думками з приводу відкриття подібного майданчика для вільних журналістів у Луцьку.

Презентація відбудеться 22 січня 2013 року за адресою пр. Волі, 27, (4 поверх). За детальною інформацією звертатися до керівника коворкінг-центру Катерини Шкльоди за тел. 0991741800 та 0639918002.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це прекрасно!
Відповісти
Навіть "коворкінг-центр" дбає про укр мову.
Геть іноземні СЛОВИ.
Відповісти
співпрацьник-центр)?
Відповісти
Кухня, диван, wi-fi передбачається?
Відповісти
є wi-fi і міні-кухня
Відповісти