Додати запис

Міжнародна співпраця з Кіпром на теренах України.

Волинське регіональне відділення Асоціації міст України, «Центр інноваційного розвитку «Європейський вибір» спільно з Волинським інститутом ім. В. Липинського (МАУП) запроваджують у 2013 році масштабну освітню кампанію, яка спрямована на навчання та здобуття практичного досвіду у сфері готельного бізнесу та туризму у Меsoyios Kollege (Республіка Кіпр).

Відповідна угода між вузами та громадськими організаціями була підписана 9 лютого 2013 року.

Молоді люди з України матимуть можливість навчатися на безоплатній основі в одному із найпрестижніших вузів Кіпру, а по завершенню навчання за бажанням отримають роботу у престижних готелях світу за рекомендацією вузу.

Також студенти та випускники з вишів України матимуть змогу отримати сертифікат ЕССС з англійською мови, який є визнаним у всьому світі (знання базової англійської є обов’язковим).

Регіональним координатором програми навчання та вступу, а також проходження сертифікації ЕССС в Україні є Богдан Самойленко, голова Центру інноваційного розвитку «Європейський вибір».

Згодом детальніше інформуватимемо про компоненти програми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Місія Асоціаціі міст Украіни захист інтересів органів місцевого самоврядування, але аж ніяк не популяризації приватних ВУЗів і навчання студентів. Самоврядування Волині - сільські ради. Самойленко вочевидь до цих пір так і не зрозумів чим займається в Асоціації.
Відповісти
Вочевидь, шановний лучанин не вміє читати, хто за що відповідає. І не Вам вказувати чим має займатися Асоціація. І ще самоврядування Волині - це не лише сільські ради.(Почитайте Закон України "Про місцеве самоврядування"!
Відповісти