Додати запис

Вокально-музичний проект «We Plus Music Awards»

Після закінчення кастингу конкурсу «We Plus Music Awards» в якому приймали участь молоді люди віком від 10 до 21 року 9 лютого о 18.00 відбудеться перше змагання. І так нагадаєм, що кастинг проходив у два етапи, перший 26.01.13 та другий 02.02.13р. Під час двох суботніх вечорів журі обирало, хто ж має боротись далі за перемогу та цінні призи. Для того, щоб відібрати дійсно найкращих, потрібно було професіонали у сфері музики, акторської майстерності, та просто креатині та творчі люди.



Від так членами журі на кастингу «WMA» були: вокалістка гурту «Резус-Блюз» та учасниця фестивалю «Слов’янський базар» - Галина Конах; учасник гурту SOUND OF THE RAIN – Анатолій Рабочаускас; художній керівник, та одна з засновниць театру «Гармидер» - Руслана Порицька; вокаліст гурту SOUND OF THE RAIN – Валентин Мушинський; ще одна з засновниць та неперевршена актриса театру «Гармидер» - Алла Доманська; керівник ВОГО «Ми плюс» - Сергій Семенюк; лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки – Катерина Семенюк. І так ці люди оцінили та відібрали тих, хто матиме змогу отримати першість та звання найкращого.
У музично-вокальному талант-шоу «We Plus Music Awards» боротимуться:
Аліна Антонюк


Тетяна Яцишина


Настя Матюшик


Ігор Дрозда


Світлана Шевчук


Яна Єфимчук


Віталіна Семчук


Дует «Move UP»


Ангеліна Прудяк


Аня Сачковська


Сергій Дужич


Лєра Гіренко


Конкурс триватиме доти, доки на фінальному етапі, їх не залишиться троє. За фіналістів саме ти можеш віддати свій голос, відвідавши сторінку у вк, або прийти на саме дійство, яке відбуватиметься щосуботи о 18.00 за адресою м. Луцьк, вул. Будівельників, 11.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.