Додати запис

Удар-Свобода: 0-2

Однозначно, після того як Лазорко разом з «Ударом» програв Боруцькому зі «Свободою» вибори в Луцьку, все керівництво Волинського «Удару» разом зі штабом Лазорка мали би піти потопитися в річці. Стир для того підходить. Тіпа, як ото 33 богатирі рівним строєм виходять з води, так вони мали би так само зайти у воду. Головного, хто буде йти попереду можуть вибрати самі, але Алєксєєв найкраще підходить на роль головного.
Це ж що відбувається, товариші? Послухати всіх з «Удару», так Боруцький ну вже такий поганий, що і слів не має. Але ж саме йому ви і програли вибори. Хто ж тоді ви будете?
Боруцький сам по собі не поганий хлопець, одна звичка його портить – любить заглянути на дно плящини і то дуже часто. Але з другої сторони, в кого він вчився цьому. Так у Вітіва і вчився, а чому можна навчитись у Вітіва, всі ми добре знаємо і докладно на цьому зупинятись не будемо, не про це мова.
Отже, що ми маємо - тільки подивіться, які імена висловлювались на підтримку Лазорка, яке бабло було викинуто в прямому смислі цього слова, які партійні бренди були засвічені і в результаті празднік вийшов пшиком. Не перший раз, до речі «Свобода» портить празднік «Удару».
Перший раз спортила празднік у Володимирі, другий раз в Луцьку. Я пам’ятаю, як товариш позвонив з Володимира перед виборами до ВР і повністю ох…ший розповідав про кандидата від «Удару». Спочатку то він говорив про «Удар» с чувством «полного і глубокого удовлєтворєнія». Ну тіпа зомбірований, але після того, як побував на зустрічі з кандидатом від «Удару», в п’ять хвилин роззомбіровався , спустився на землю і всьо мать да мать – видно дуже поганий цей кандидат був.
Видно кандидатів від «Удару» і тих кого треба підтримувати підбирають не розбираючись, і не питаючись в місцевих їхньої думки. Ну тіпа, куди ті лохи дінуться, дамо трохи бабла, повісимо портрет Кличка вони і виберуть тих кого треба.
Кличка то вибрали, а от інших щось не дуже. Так я от думаю – чи вони дурні чи вони жадні.
Хлопці, політики не займаються виборами, виборами займаються політтехнологи, якщо не маєте своїх спеціалістів, заплатіть гроші і любий політтехнолог середньої ланки скаже, що і як вам робити, кого можна сунути в депутати, а хто ну зовсім нефотогігієнічний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нам треба не топитися , а повіситися з табличкою "зрадник України" ! Бо такого дебільного кандидата ще не бачив Луцьк! невже ригіонали думають , що в луцьку всі є дебілами , що продаються за шмат ПАЛИЦІ ковбаси?????
Відповісти
про якого конкретно кандидата йде мова?
Відповісти
За шмат не продавайтесь !!Тiльки за палку!!
Відповісти
до лазорко - поперло г*вно через горло???
Відповісти
Ой, що ж це буде? Кажуть Лазорко так образився, що забере свою половину сонячного годинника і планеток половину з центральної площі, ну "і как жить теперь" будемо?
Відповісти
ну по-перше якщо вже забирати, то цілого годинника. так як він повнітью був побудованний на кошти Лазорка, по-друге, ну він же не "дівчинка-цілочка", щоб ображатись...і ще одне в Лазорка все "замічательно"...с таким баблом я думаю йому по-барабану...
Відповісти
Ну як же так? Адже там увіковічнені, як на пам"ятнику, імена і Лазорка і Палиці, то ж всі й думали, що вони скинулись баблом.А якщо у нього все "замічательно" і "по барабану" то навіщо вже другий день його прибічники, аж слиною бризкаються на деяких "онлайн дискусіях" то об...ираючи Боруцького, то кидаючись на тих "оппонентів", хто посмів не засмутитись з пприводу прольоту Лазорка.
Відповісти
якщо він на когось має ображатись, то лише на свій штаб і свою команду - це ж ще треба умудритись при такому фінансуванні програти вибори.
Відповісти
Да я за такое лаве готовний був на все,хоч боком хоч як хоч!А то зажали менi грошенят от й буду мстякати ,все гавном пообливаю поки не компенсiрують!!!!
Відповісти
це ж треба умудритись, так безграмотно висловлювати свої думки, та ще й людям показати...це просто якийсь "шалений триндец"!
Відповісти
А ви звідки так поінформовані скільки й куди бабла Лазорко дав? Ведете його бухгалтерію? Знаєте скільки він на годинник дав, на обговоренні іншої статті хтось впевнено заяляє, що Лазорко щедро дає гроші на лікування людям, що цього потребують, і то, підкреслюється, що не якісь там нещасні десять гривень, як убогі прості смертні, а значно більше. Цікаво звідки така обізнаність?
Відповісти
Навіщо мені його бухгалтерія.
досить почитати щось типу цього: http://www.volynpost.com/blogs/408-oleksandr-lazorko-ne-pidvede і всього подібного на цьому сайті. Не будете ж ви заперечувати, що у вказаній статті і у всіх подібних пишеться неправда)))
Ну а те, що в наш час у виборчих штабах не прийнято працювати на громадських засадах, то це навіть діти в садочках знають.
Відповісти
хто ти такий, щоб тобі тут фінансово звітуватись, не сміши! )))
Відповісти
прибічники, на то й вони прибічники, що ті, що ті "слиною бризкаються"один на одного...така йх доля...а так дійсно багато думаючих людей, засмутили з приводу "прольоту" Лазорка, але "політично-дезорієнтованних" більшість, "что и требовалось доказать"!
Відповісти
Да забув вам сказати шо я коли писав оте свое лайно про перемогу лигаря над алігархом забув сказати шо я в принципі таке саме чудо як й Боруцький,й якби ми не розвели Батьківщину й Фронт Змін то хрен би ми виграли.Посудіть самі в Луцьку є два члени Свободи це Вітів й Боруцький а в Батьківщини й кадри й рейтинг 40% так шо дякуючи Пустовіду й Пизі ми всьо порішали й тепер бухаємо за нашу славну победу!!
Відповісти
в ліпінах писав, чи в олиці?
попроси лікаря, нехай тобі логін придумає.
Відповісти
Менi сам главврач Iмя придумав!!!!
Відповісти
Я сам випиваю частенько й проголосував за Боруцького бо він часто виручає зранку з опохмелкою.Часом й разом пресідали біля пузиря а політіка мені похер я за своїх пацанів голосував.
Відповісти
А ще щось про Боруцького видайте, новеньке, а то вже набридло те, що на всі лади два дні, обсмоктуєте його пиятику. Часто бачу його в місті, але ні разу п"яним, а те що він десь собі може вдома п"є "поза роботою", то його справа. Краще вже хай Боруцький буде, настільки вже набридли вгодовані мордяки "багатих Буратін", типу Лазорка.
Відповісти
Він є особою публічною, а тому ми всі маємо право говорити про нього багато чого, навіть якщо це викликає в нього незадоволення.Ніхто його силою туди не тягнув, тому має бути терпимим до критики.
В нього є можливості довести, що краще він, ніж інші.
Відповісти
Дуже прошу писати якомога бiльше всякого багна бо менi не заплатять якщо буде мало((
Відповісти
Не буду аналізувати кандидатів - Бог їм суддя, не хочу коментувати коментаторів... Суттєвим є інше - Свобода максимально, з мінімальними фінансовими затратими, використала свій шанс (і не важливо хто їх кандидат, була команда, працювали спільно - і нардепи, і рядові агітатори; є факт, який зветься - команда обласної організації), і навпаки вкрай не професійно спрацювала команда О. Лазорка, котра фактично проігнорувала обласну організацію УДАР. Звісно Алєкєєв змушений нівелювати цю невдачу, як негативний фактор, котрий підриває авторитет організації, але йому не вистачає розуміння, що ігнор цієї теми - найкоротший шлях до забуття. Всі ж кроки "відмивання", відмазок і т.д. і т.п. це відмазування кандидата і його людей й перетягування поразки на всю облорганізацію УДАР. Хоча те, що висунули кандидата й відійшли в сторону мабуть доказ продажності... Чи я помиляюсь? (кщмент розміщено повторно)
Відповісти
ти не виборець, а штабіст і це очевидно! А головне те, що на ці вибори йшли "ті кому за 60", інші просто не знали. Так ось, цей так сказать "контінгенчик", знає лише свободу і регіони, усьо!!! Так що не умнічай...
Відповісти
стаття написана, "пліщуцьким бидлом", зпритаманним "лексікончиком", не вистачє лише фонової пісні, шось на зразок "разом нас багато..." Лякає не те, що це 7 незакінченних классів ЗОШ, а те що це читають...ОМАЙГАДБЛ...болото є болото!
Відповісти
"а хто ну зовсім нефотогігієнічний" - а поподробней? Что за термин, как его понимать????? lit800 - объясни???
Відповісти
лажа)))
Відповісти