Додати запис

В Києві якби разом, на Волині не зовсім.

Оце не можу зрозуміти. В Києві опозиція якби єдина, спільно заяви робить, спільно…. Ну ви знаєте.
А от к приміру на Волині просто ужасть, шо та опозиція робить по відношенню один до одного. То той продався, той не сопротівлявся, той умудрився продати комусь всю область. Ну знаєте ж да, шо один продав область перед виборами до ВР, а потім його самого подвінули з Батьківщини. Ще б трохи і сказали би, що він в Батьківщині ніколи не був.
Явно опозиція на Волині і не свариться між собою, але точно можу сказати, що подарунками на Різдво між собою не обмінюється. А мали би обмінюватись.
Друге- в нас область маленька, всі один одного знають і до недавнього часу знали, хто в якій партії був і, як то говориться, був готовий віддати цій партії всю свою кров до останньої краплі. А тепер шо? А тепер народ збився з рахунку, хто скільки партій поміняв. Тепер народ тільки прогнози строїть, хто яку партію поміняє і куди подасться.
Раніше народ розбирався і в партіях і в партійних прапорах, а тепер фіг розберешся – прапорів як сигнальних прапорців на кораблі під час бойової тривоги.
Само собою, що це все мусило набриднути, мусило бути послано куди подалі, аби мозги не зупинились від перенапруги. Так воно і сталось, політики закликають всіх на послєдній бой, а народ від чергового серіалу про Роксолану відірватись не може і боїться пропустити чергову серію.
По правді , серіал хороший, я і сам його дивлюсь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже прошу коментуем,кометуем!!!
Відповісти
чудо, ти забуло на пробіл натиснути
Відповісти
Не чудо, а марафон.
Відповісти
Воно неграмотне - в двох словах зробило три помилки
Відповісти