Додати запис

ДАІvsводій. Луцьк:Варшавський ринок

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
регістратор - мудило і балабол.
Відповісти
регістратор - мудило і балабол.
впевнений, що гайці його догнали та "насварили".
отже, розберемось.
Відповісти
соррі, щось глючить)
по суті наказ 111

14.7. Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції зобов'язаний привітатися, чітко й зрозуміло назвати свою посаду, звання та прізвище, повідомити про причину зупинки транспортного засобу, суть скоєного правопорушення у випадку його вчинення та
висловити вимогу про пред'явлення водієм для перевірки посвідчення на право керування транспортним засобом, реєстраційного документа на транспортний засіб та поліса (сертифіката) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

інспектор, якщо вас зупинив - зобовязаний назавати причину зупинки і ВСЕ! він її назвав - порушення ПДР. далі його вимога є законною - предявити документи, а от ваші дії якраз таки незаконні!
надавати вам докази у цей момент його закон не зобовязує.
тому що, таки докази інспектор має надати після складання адмінпротоколу та під час безпосереднього розгляду адмінсправи перед винесенням постанови. а далі це ваша справа, не згідні - дуйте в суд.
Відповісти
Затримати потрібно було за керування транспортним засобом без посвідчення водія до вияснення особи (3 доби). На основі держномеру авто можна викликати власника в суд і на основі цього відео встановити особу водія. Ну і на основі знятого відео дайцями виписати штраф за порушення ПДР, невиконання вимог працівника даї предявити документи та керування авто без документів. Водій на відео рідкісна с....
Відповісти
мабуть тому водієві даівці так просто цього не залишать.
Відповісти