Додати запис

Концерт гурту NUTEKI


23 березня в місті Луцьку відбудеться відкриття нового молодіжного клубу «Waterwalkers». Оскільки назва клубу досить амбіційна, то організатори вважають, що його діяльність варто розпочати відповідним відкриттям. Тому на першу зустріч запрошено відомий білоруський гурт «NUTEKI».

За п’ять років діяльності «NUTEKI»: стали переможцями фестивалю «Покликаний бути першим», учасниками багатьох інших музичних фестивалів, дали більше 300 концертів, провели два літні тури країнами СНД і один Європою, співпрацювали з відомим продюсером Йосипом Пригожиним.

Хлопці брали участь у відбірковому турі «Євробачення 2013» в Білорусії і з невеликим розривом посіли друге місце. А нещодавно на одному з християнських фестивалів Филип Кіркоров дав досить високу оцінку пісням «NUTEKI».

Учасники гурту самі визначають свій стиль музики і зовнішній вигляд. Пісні про життя сучасних молодих людей (їхні проблеми, страхи, переживання і цінності.

Цікаво, що учасники гурту велику увагу приділяють якості пісень і концертів. За їхніми словами, «шоу має виглядати так, щоб його приємно було дивитись навіть без звуку». Але попри музику і прекрасно підготовлені концерти, головне для них – послання, у яке вони вірять і хочуть донести.

http://vk.com/nuteki_in_lutsk


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.