Додати запис

Феєрверк трусів і хутра


Поки на вулиці сніг,генії продажу і розваг користаються можливістю провести черговий світський захід,що скидається на вибух на фабриці з виробництва білизни,яка межує з зоопарком. Все перемішалося у цьому феєрверку трусів і хутра.

Очевидно,що в нашій країні феміністкам є за що повоювати,адже не зрозуміло з яких причин на єдиного чоловіка на сцені вдягнули стільки хутра,що стало б на всіх дівчат.Навіть дивно,що він ще може пересуватися:)

І без того вбоге видовище зробили ще досконалішим дешеві панчохи і яскраві аксесуари.А зрештою все як треба,ніби й красиво і статусно у хутрі,і роздягати особліво не треба.

Я не знаю,хто ця жінка,що так позує біля сцени,але не здивуюся,якщо вона дотична до організації цього свята естетики.

Тому що одразу видно,який прекрасний смак у цієї богічної жінки,яка ніби тільки зійшла з Олімпу загорнена в простирадло.

Сумно...

З інета.
P.S. Прорив сьогоднішньої «культури» та «естетики» не перестає вражати…Цей,так названий «Бомондовий показ мод»,більше схожий на бардель: Сутенер в чорнобурці,мама Чолі в образі бігмака в мішку і їх головна «зброя праці» в образі повій з окружної…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я би вдув )))
Відповісти
жирну?
Відповісти
Ай,что не говори, а глазу приятно. Ну, не все, но в основном.
Відповісти
Як у піблічному домі, тілки ще презервативи треба порозвішувати, як новорічні прикраси.
Відповісти
Якщо це показ моди,то шо вони демонструють?Дешеву китайську базарну білизну та желеткі з хутра вбитих тварин,чи свої розклячені та скуйожені корпуси тіла заваляні за горезонт,які стоять наче корови на продаж на колгоспному ринку?
І на кого цей стиль одягу розрахований та як має втілюватися в маси? Костюм тройка-труси,майка і куфайка!)Чи взяти до прикладу:для кого ця форма "Начальника Чукотки", що на хлопчині? А ця мадам-кашалот в білому,що позує на подіумі? Хто це? Прамо такі повна збірна дешевого барделю в китайському кварталі... Не ХУтра собі показ мод!
Відповісти