Додати запис

З днем народження, Умо

Сьогодні 43-річчя відзначає американська актриса Ума Робертівна Турман.

За свою більш як 25-річну кар'єру Ума Робертівна зіграла десятки ролей. Усі пам'ятають Наречену з "Вбити біла" та Мію Воллес з "Кримінального чтива". Вона впізнала моменти злету та болючого падіння.

Цього дня бажаємо Умі Робертівні щастя, здоров'я і усіляких гараздів. Хай доля стелиться вишитим рушником.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толік, ти хоча б якогось прикольного віршика для Робертівни піднатужився б... А всілякі гаразди з Волині тій Умі - до дупи, вибач...
Відповісти
В Луцьку відбувся XII Конкурс виразного читання імені Юліуша Словацького. Польське консульство робить для розвитку культури в нашому місті більше, ніж, ви, місцеві журналісти. Чому ви про це ні слова не написали??? Про щось вартісне??? Чого ви нам тут тулите всяку хєрню????
Відповісти
ЯКЩО ЗНАЛИ ПРО ЦЕ - ЧОМУ НЕ НАПИСАЛИ САМІ??? Всі ми бачимо,шо
є багато дописувачів,котрі подають цікаві матеріали,а читачі, із задоволенням читають і коментують.ПИШІТЬ,а ЗМІ - ХАЙ ДРУКУЮТЬ і ПОДАЮТЬ НАМ,ЧИТАЧАМ!!!
Відповісти
а я і не знав. Принаймні, з засобів масової інформації. Ні чіткого оголошення, ні анонсу події десь на видному місці НЕ БУЛО. Лише на сайті консульства. Але ж ми туди нечасто заходимо, правда ж? Узнав від щасливого знайомого, який випадково туди втрапив, довідавшись так само - від людей. Зате день народження Уми Турман - ОСЬ ВАМ!!!! СВЯТКУЙТЕ!!!!
Відповісти