Додати запис

Молоді регіони: Соціально-благодійний проект «Назустріч дітям»

У переддень Великодня активісти Ковельської міської МГО «Молоді регіони» в чергове відвідали вихованців Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації з подарунками.


Цей візит пройшов в рамках соціально-благодійного проекту «Назустріч дітям», який успішно втілює в життя цьогорічна випускниця Ковельського промислово-економічного коледжу, активна учасниця громадської організації «Молоді регіони» Тетяна Невелич. Основна ціль проекту спрямована на те, щоб вселити віру в добро у серця дітей з дитячих будинків та інтернатів, які позбавлені цього з дитинства.

На запитання, що саме наштовхнуло на створення проекту, центром якого є діти сироти, Тетяна розповіла: «У всьому світі є діти-сироти, і наша країна, на жаль, не виняток. І якось менше звертаєш на це увагу, поки не побачиш цього зсередини, своїми очима. Важко зберігати хоча б якийсь зовнішній спокій, коли маленький хлопчик розповідає про те, що вже тиждень чекає на тата, який обіцяв приїхати, але так і не приїхав, а інший просить збудувати з ним "тюрму" з конструктору, тому що знає, що там його тато, якого він хоче побачити.. Важко стримувати сльози, коли вихователька розповідає про кожного з цих діток, їх історії життя, про те, якими жорстокими можуть бути дорослі. Можливо не в наших силах повернути цим дітям повноцінне щасливе дитинство, але просто прийти погратися, поспілкуватися, розказати казку чи послухати їх віршики й пісеньки - це вже реально. Вони потребують насамперед уваги, звичайної людської любові.»


Подарунки для вихованців центру були різноманітні - від солодощів та м'ячів до речей першої необхідності, таких як літні гумові тапці. Молодь, що завітала до дітей, намагалася не обмежуватися матеріальними речами, а й подарувати також живе спілкування та душевне тепло.


«Свого часу ми пообіцяли що візьмемо шефство над Волинським обласним центром соціально-психологічної реабілітації дітей і ось вже рік постійно, майже щомісяця, зустрічаємося з дітками. Ми організовуємо для них цікаві заходи, поїздки та різного роду розваги. Робимо все для того щоб їх дитинство було якомога радісніше та щасливіше» - розповів голова Ковельської міської МГО «Молоді регіони» Юрій Кондратович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а подарунки потім в дітей забрали як минулого разу ? чи все ж розщедрилися і лишили ?
Відповісти
Доброго дня! Хочу запевнити, що вищенаписаний коментар є не правдою! Я як працівниця центру була завжди присутньою на зустрічах з активістами Молодих регіонів і ніколи (ще раз повторюся НІКОЛИ) не було такого щоб хтось забирав свої подарунки!

"Соромітник" будь ласка не обманюйте людей!
Відповісти
та звичайно не було... і президент наш не сидів... і вибори чесно проходили. Вже б мовчали.
Відповісти
Насправді нам дуже приємно, приносити дітям радість, незважаючи на всі коментарі. Та я переконаний, що якби всі ті, хто зараз тут пише весь цей непотріб, зробили хоч щось, щоб підтримати таких дітей, їх життя стало б набагато кращим. Дякуємо всім хто нас розкуміє та підтримує.
Христос Воскрес!
Відповісти
Соромітник мав на увазі , що протягом наступного року ці підарунки все одно заберете . Через недоплати , недофінансування і тому подібне. От тільки наробите шухєру перед святами для власного піару -- і всьо!
Відповісти
піар, такий піар
Відповісти
ні, я мав на увазі якраз що подарунки дають дітям щоб зфотографуватися і потім забирають. Така штука була декілька місяців тому в якийсь спецшколі чи інтернаті. Не скажу точно, але якщо не ліниві то на луцький борді ця тема потужно була розкручена і підняли її якраз батьки дітей.
Тому бридко читати таку показуху коли знаєш як то насправді відбувається.
Відповісти
Я не вірю що ви кожного місяця їдете до них....
Чому ви брешетете народові......
А головне дітей.....
Не правильно ви робите...
Відповісти
Так ти правий! Вони бувають там навiть частiше нiж раз на мiсяць! лише в квiтнi для вихованцiв центру було органiзовано Молодими регiонами 3 заходи - поiздка в Адреналiн сiтi, майстер-клас з писанкарства та данна акцiя "назустрiч дiтям"!

Так хто кому бреше?
Відповісти
ай молодець! показуй i далi всiм свiй рiвень вихованостi та толерантностi!!! хоча такi пiкантропи як ти на бiльше не спроможнi!
Відповісти
Як не віриш, що проводять заходи з дітками...то прийди до "Молодих регіонів" і подивись, можеш навіть приєднатись...тоді хоч якась користь буде з тебе, а не кричати "брешете" в коментах і сидіти перед компом нічого не роблячи
Відповісти