Додати запис

Дітки із притулку святкували Великдень по особливому

6 травня о 14 годині ВОГО «Батьківщина Молода» спільно із ВО ВГО «Молодий Народний Рух» відвідала дитячий розподільчий притулок, що в місті Рожище. Гаслом заходу стали слова «Будемо творити для дітей добро».

Від організацій презентували іграшки, портфелі та паски. Міський голова волинського райцентру Рожище Алієв Афган Алієвич, який приєднався до акції, переконаний, що діти позбавлені батьківського тепла та піклування теж заслуговують на дитинство і свято.

Захід розпочався зі збору діток та вступного слова організаторів. Голова Рожищенського осередку ВГО «Молодий Народний Рух» Олександр Новосад зазначив: «Хочеться внести якусь частинку у виховання цих дітей. Ми стараємося певною мірою компенсувати їм батьківську турботу, бо вони – молодь і,звісно, майбутнє України. І від нас із Вами залежить, яким воно буде».

Крім того, міський голова міста та організатори подарували діткам пасочки, аби влаштувати їм невеличке свято. Подаровані портфелі призначені для майбутніх першачків. Володимир Бут-Гусаїм запропонував зіграти у гру: сісти в коло та намалювати фарбами те, про що діти мріють або ж зобразити «руку щастя». Від організацій пообіцяли здійснення дитячих мрій, якщо діти добре вчитимуться.

Наприкінці акції зробили велике фото, де представники «Батьківщини Молодої» та «Молодого Народного Руху» стоять поруч із дітьми та їхніми малюнками. Рівно за 2 тижні пообіцяли організатори знову приїхати сюди та подарувати уже готове фото.

Активісти висловлюють подяку усім, хто долучився до акції та людям, котрі самі цікавилися, телефонували та надавали необхідні речі. Володимир Бут-Гусаїм додав: «Ми разом із нашими друзями зробили сьогодні невеличке свято. Проте ми хочемо спільно із «Молодим Народним Рухом» провести серію подібних акцій. У нас буде цілий марафон у Ківерцях, Маяках, Липлянах, не тільки для шкіл-інтернатів і дитячих будинків, але й – багатодітних сімей».

Організатори прокоментували захід, як такий, що має на меті надання допомоги кожній дитині, щоб вона була щаслива і могла знайти нових друзів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в минулих новинах було написано про акцiю для дiтей вiд Молодих регiонiв, але там кожен кому не лiнь звинувачував iх в пiарi на дiтях! а цi чим кращi??? де пропали тi писакi???
аааааа.... це ж вiд опозицii ... вони мабуть особливi!
я вам так скажу - сьогоднi опозицiя - завтра влада, сьогоднi клянуться в любовi до народу - завтра про нього забудуть, сьогоднi iздять на дорогих iномарках (тягнибок на тойотах секвоя) - завтра сидять на золотих унiтазах!
Відповісти
Піар, такий піар.
Відповісти