Додати запис

Благодійний аукціон «Добрих справ»

Ковельська міська молодіжна громадська організація «Молоді регіони», за підтримки студентської ради Ковельського медичного коледжу, організували перший в місті благодійний аукціон "Добрих справ", який відбувся в рамках всеукраїнської акції "Серце до серця"! Головною метою аукціону став збір коштів для дітей з вадами слуху.



«Ідея саме благодійного аукціону виникла якось сама по собі» - розповів один з організаторів, голова Ковельської міської МГО «Молоді регіони» Юрій Кондратович, - «спочатку ми поставили перед собою ціль - зібрати кошти для благодійного фонду «Серце до серця», далі створили ініціативну групу, яка і визначила напрямки роботи у пошуках партнерів для аукціону».

Партнерами заходу стали відомі серед молоді Ковеля люди та заклади міста. Завдяки партнерам лотами благодійного аукціону «Добрих справ» стали: два сертифікати по 500 грн на будь які послуги в студії краси «Афіна»; безкоштовні абонементи від фітнес-центрів "SPORT RELAX" та «АППЕРКОТ»; золота дисконтна картка від готельно-розважального комплексу «Наше місто»; дисконтна картка від мережі ресторанів «Classic Club»; майстер-клас з діджеїнгу від Dj Brunett; майстер-клас від професійного візажиста Мар'яни Вакарчук; безкоштовна фотосесія від професійного фотографа Олександра Сарапіна; прикраси ручної роботи від майстрині авторських прикрас Тетяни Давидович; картина «Співчуття ангела» від художниці Ірини Ковальчук та багато іншого.

Лоти були виставлені на спеціально створеній сторінці у соціальній мережі «В контакті» де кожен бажаючий, у період з 14 квітня по 13 травня 2013 року, мав можливість взяти участь в цікавому заході.

Як розповіла одна з учасниць аукціону Анастасія Дарчич, вона завжди намагається брати участь у різних благодійних акціях, що проходять у місті, то ж коли випадково потрапила на сторінку благодійного аукціону «Добрих справ» відразу вирішила для себе, що обов'язково прийме участь. « Це прекрасно - коли можна поєднувати корисне з приємним! Віддавши певну суму коштів на благодійність я до доброї справи отримала й можливість придбати для себе чудові авторські прикраси ручної роботи!» - наголосила Анастасія.

І ось 16 травня, у VIP-залі ресторану «Classic Club», зібралися організатори та переможці благодійного заходу для підведення підсумків аукціону. Вручення лотів, сертифікатів та збір коштів для дітей з вадами слуху проводив голова Ковельської міської МГО «Молоді регіони» Юрій Кондратович. Він же і оголосив в кінці зустрічі зібрану суму, яку буде перераховано на рахунок Благодійного фонду «Серце до серця». Сума склала - 2625 грн. Також Юрій від імені Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» подарував кожному присутньому «Дисконтну картку студента».

«Ми дуже вдячні всім хто зголосився нам допомогти в організації збору коштів для діток з вадами слуху. Звуки музики, спів птахів, шелест листя на деревах чи голос рідної мами ... Більшість із нас навіть не замислюється над тим, що поруч з нами є діти, які цього всього від народження не чують! І таких дітей чимало, на Волині 334, з них 135 потребують протезування» - розповіла студентка Ковельського медичного коледжу Неля Васковець, яка вже другий рік поспіль координує акцію «Серце до серця» у місті Ковелі.


Прес-служба
КММГО «Молоді регіони»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. Так тримати!!!
Відповісти
Багато добрих справ робите, нехай вам воздасться
Відповісти
Продовжуйте так працювати, не дивлячись на всіх злих людей!
Відповісти
в старших.пора на тендери..
Відповісти
*майстер-клас з діджеїнгу від Dj Brunett* - для дітей з вадами слуху? Окуєть.
Відповісти
Ти почитай уважніше! і не пиши єресь тут!
Майстер-класи були лотами для молоді, які можна було викупити при бажанні взяти участь у зборі коштів для дітей з вадами слуху!
Відповісти
Таки так. Звиняйте.
Відповісти
Буваэ! головне, що адекватно сприйняли свою неправоту!
Відповісти
Не думаю що ця партія може зробити щось хороше, вони тільки роблять жити людям гірше за одну добру справу вони зроблять 10 поганих
Відповісти
Ви глибоко помиляєтеся! Не партія робить добрі чи погані справи, а люди!

І такі люди є скрізь! Добрі та злі люди є в усіх партіях і провладних і опозиційних!

А на рахунок гіршого життя - згадаєте мої слова коли прийде до влади опозиція, що кардинально нічого не зміниться, а можливо і погіршиться!
Відповісти
хай ці крадуть.яка різниця..всі продажні..нащо родилась?ЩОБ ЗРАЗУ В КЛІТКУ?ЯКА БЛАГОДІЙНІСТЬ?1000 000 ВКРАЛИ 100 ВІДДАЛИ..ТУПО.
Відповісти
мдя ... на опозицiю точно не маю надii, якщо там такi вихованi прихильники як ЛОР!
Відповісти