Додати запис

Волинь у всеукраїнському антифашистському марші. ФОТОРЕПОРТАЖ

Понад тисяча активістів з Волині взяли участь у Всеукраїнському антифашистському марші «В Європу - без фашизму!», що відбувся 18 травня 2013 року у місті Києві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба регівонівських янучар притягнути до відповідальності за пропаганду фашизму
Відповісти
Схоже, в України зараз 2 головні проблеми - дороги і фашизм.
Відповісти
уже побачили ваші марші в Києві
Відповісти
оо ну хоть добре що фото скинули з акції. тепер вся волинь знатиме своїх "героів" і при зустрічі кричатиме ганьба ! фу позор...ну то ясно лідери дупу лижуть а остальних як баранів і овечок позганяли..фу...позор! й не стидно вам люди...
Відповісти
своїх "героїв" потрібно знати в лице.... я одного впізнав - це ПЕТРО СОСНИЦЬКИЙ
Відповісти
Приємно, що мене впізнають:)
Відповісти
А чому ж "регіончики молоді", не розкажуть як їх кинуло їх верховенство)Пройшлись по навчальних закладах, запропонували по 250 гривень,мали би розрахуватись по приїзді, та не так сталось як гадалось..Усіх залишились з нічим...Петро тут мало приємного...невже наші люди настільки безсвідомі,щоб продаватись!Регіони молодці так гарно сфотографували свої маси у м.Києві,а де ж ОПОЗИЦІЯ???Шановні до кого ви рівняєтесь??Хоча влада у Ваших руках,ВСЯ Україна проти!!!Збагніть це!
Відповісти
ну дибіли і моральні уроди) смішно коли ці недоумки стогнуть , що погано жити, - ви все робите для того щоб так все і залишалось
Відповісти
а фотограф молодець, одну групку з різних ракурсів нафотографувати, типу "на от. подивіться. і нас було багато")
а ви, "волиняни" чим гордитесь? тим, що підтримуєте фашистів? чи тим, що вас загнали на акцію під страхом звльнення з роботи? ганьба!
Відповісти
Ще ніколи небуло стільки лайна разом!!!
Відповісти
- Чому тільки Партія регіонів бореться з фашизмом в Україні?!
-Тому, що до приходу ПР до влади фашизму в Україні не було.

- Фашизм в Україні не пройде! - Заявила ПР.
- Ми про це подбаємо! - Відповів Укравтодор
Відповісти
Не думав, що на Волині стільки виродків. Тепер буду знати.
Відповісти
Дибілізм риганальний, що тут скажеш. Гидота. Фу!
Відповісти
зграя виблюдків
Відповісти
стадо ідіотів
Відповісти
Вони ж незрячі.Майже всі ховають свої очі.
Відповісти
Була я в Києві на "антифашистському марші", чесно була не за гроші чи ідеї, а для себе побачити масштаб людей, тому що це явно чіпляє) я не прогадала емоції і досі залишились але давайте все спочатку:

1.Знайомий повідомив, що є така ініціатива Партії регіонів відвідати Київ і взяти участь у "Антифашистському марші" не довго думаючи я згодилась, тому що полюбляю різні з'їзди і подорожі!
2. Знайомий повідомив що збираємся 17 числа о 20.30 біля залізничного вокзалу, там нас чекатимуть автобуси, які везтимуть на Київ! Скажиим так, організація була на вищому рівні нас чекали комфортабельні автобуси, в автобусах було печиво і вода. Перед відправленням нас всіх як в школі перерахували і в путь дорогу...
3. Перша зупинка була досить швидко - це на виїзді з Луцька там на нас чекали всі автобуси з Волині, звигляду здавалось немов їх нескінченна кількість я нарахувала більше 30!
4. Після невеликого відпочинку ми поїхали колоною на Київ варто зазаначити, що колона була прономерована, тобто кожен автобус був прономерований, супроводжувала колону міліція і якісь дорогі автомобілі або просто так здалось, що дорогі:)
5. Приїхали ми в Київ дуже рано і до початку маршу в нас був час погуляти по Києву. Я швидко познайомилась з подорожуючими до Києва людьми - я запевняю це всі приємні і адекватні люди) ми гуляли разом, їли морозиво і фотографувались)
6. По прибутті до автобусів нас знову всіх перерахували, нам дали уніформу партії регіонів і прапори (правда по бажанню) я із задоволенням схопила футболку з кепкою і прапор України і примустилась в центрі колони Волинської області.
7. марш тривав довго але весело...ми всі заряджали лозунги Волинь-Волинь та Україна - Україна. Порадувала Бабуся яка вітала нас з балкону квартири, дідок з баяном) кияни взагалі нас приємно зустріли допомагали у всьому та дружньо розпитували звідки ми) також вітали нас лозунгами Волинь - чемпіон!)
8. Після закінчення офіційної частини ми прибули до автобусів і відразу виїхали додому) там в автобусі ми вже почули про негативні новини ЗМІ і були шоковані шо нічого й близько такого не бачили(
9.по приїзді в Луцьк я була задоволена поїздкою і якби мені запропонували ще раз поїхати, я б задоволенням згодилась:)

Щиро ваша Марія Василевська
Відповісти
Абсолютно з Вами згідна, я теж їздила і задоволення ця поїздка мені принесла не менше, ніж Вам.
Відповісти
а не чули що вадік з трибуни казав?сміялися тоді..прочитайте звіт про мітинг на сайті пр то поймете нащо вас возили.туристи.за свої білет купити не можеш то діти твої та ти сама за такий туризм платити державі цій довго будуть.та й всі ми.як можна бути на мітингу та не чути 2 чи три години нічого?вам аби халява.
Відповісти
як в почаївський монастир прямо..їзді ще..давай..більше фото.народ має знати хто є хто..
Відповісти
http://partyofregions.ua/news/event/5197a8fec4ca42047c00038b а не мягко передивіться відео виступів.
Відповісти