Додати запис

У Луцьку дефіцит вогнегасників

У Луцьку різко виріс попит на вогнегасники. До обіду понеділка склади дистрибьютора з цією продукцією спорожніли.



Як повідомили ПГ у “Волинській пожежній компанії”, яка є офіційним дистрибьютором вогнегасників “Огонёк” на території Волинської області, в понеділок 27 травня спостерігався ажіотажний попит на автомобільні вогенгасники типу ОП-2, ОП-5, ОП-6, а також на вогнегасники ВВК-1,4 та ВВК-2. За словами представника “Волинської пожежної компанії”, до обіду понеділка було продано всі вогенгасні пристрої цих типів і на даний момент склади компанії стоять порожніми. При цьому ціна на вогнегасники коливалася від 99 до 659 гривень.

“Приходять люди, просять продати вогнегасник. Спочатку розібрали найдешевші. Потім просто таки розмели дорожчі. Зараз навіть хабарі пропонують, щоб купити. А я їм кажу: нема! НЕ-МА! За декілька днів тільки приїдуть на склад”, – каже директор “Волинської пожежної компанії” Вадим Опанасенко.

ПГ також звернувся до начальника ДСНС у Волинській області Володимира Грушовінчіка. Він підтвердив згадану вище інформацію.

“Так, справді, проблема з вогнегасниками існує. Зараз намагаємося домовитися про перекидку запасів у Луцьк із Рівненської та Львівської областей”, – каже Грушовінчук.

За його словами, ситуація критична, адже надходять заяви до МВС, що люди масово починають викрадати вогнегасники із шкіл, садочків та лікарень.

“До ДСНС взагалі звернувся один відомий на Волині бізнесмен і попросив виділити йому на чергування пожежну машину. Він відразу розрахувався згідно з кошторисом і тепер одна одиниця техніки чергує на його подвір’ї”, – додав начальник ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, в ніч з 25 на 26 травня у Луцьку загорівся автомобіль помічника народного депутата. За останні півроку у Луцьку також горіли автомобілі двох депутатів міської ради, одного бізнесмена та ще якогось хахаля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В суботу в епіцентрі було бери-не хочу ;)
Відповісти
Ну не знаю. Заїжав сьодні в Епіцентр, то тільки великі огнєтушитєлі осталися. Такі як на заправках стоять.
Відповісти
+100 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти