Додати запис

Режисер скандального кліпу "Привіт Америка" хотів показати, "які красиві жінки"

Кліп "Привіт Америка" невідомого молодого режисера з такою ж невідомою молодою співачкою лише за добу набрав більше 100 тис. переглядів, йдеться у сюжеті ТСН.Особливе.

Невдала курсова робота одного зі студентів-третьокурсників Університету культури ім.Поплавського наробила чимало галасу. І не тільки через відео схоже на домашню еротику, а й через прізвища художніх керівників роботи - відомих та шанованих викладачів університету. Зазначимо, що відео вразило навіть професіоналів шоу-бізнесу. Співачка Світлана Лобода, наприклад, попросила знайти їй цього режисера.

Якщо вірити титрам у відео, цей ролик - режисерська курсова робота Назарія Павлеси - третьокурсника київського Університету культури. У самому виші такою славою обурені, хоча підтвердили, що режисер кліпу - справді їхній студент. "В нього не дуже хороші оцінки. Студент, будемо казати, посередній, оцінки в нього слабкенькі, там якусь трієчку йому поставили. Посередній студент", - запевнила проректор КНУКІМ з творчих питань Валентина Дячук.

Також вона повідомила, що саме відео студента-заочника до навчального процесу не має жодного стосунку. "Його приватне відео якимось чином потрапило до інтернету, і коли ми зідзвонилися з ним і спитали, яким чином воно туди потрапило, він сказав: "Я не знаю". А я кажу: "А звідки прізвища людей?" А він каже: "Я називав, що навчаюся там то і тому подібне", - переповіла розмову Дячук і зазначила, що титри для цього відео начебто робив не він. Сам автор кліпу Назарій Павелеса не приховує, що такого успіху, бодай і з критичними видгуками, він не очікував.

Режисер відео, автор музики та тексту композиції зустрівся з кореспондентами ТСН у Львові, де живе і працює. Павелеса сказав, що цю роботу подавав як курсову, проте її у виші не прийняли, попросивши вирізати еротику. А відео таке знімав, щоб показати красу українських жінок. "Я хотів показати, які красиві жінки, і сказати про те, що жінки виїжджають за кордон...і я задоволений, що це викликало такий резонанс, і що суспільство так реагує", - запевнив режисер.

Зупинятися на досягнутому Назар не збирається і вже цього літа планує знімати повнометражне кіно, вже навіть має сценарій та назву "В обіймах коханої повії".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.