Додати запис

«Молоді регіони» відвідали маленьких пацієнтів обласної інфекційної лікарні

30 травня, в рамках благодійної акції, приуроченої до Дня захисту дітей, «Молоді регіони Волині» відвідали Волинську обласну інфекційну лікарню, де у віділенні крапельних інфекцій на стаціонарному лікуванні перебуває 35 діток. Варто зазначити «Молоді регіони» кожного місяця відвідують спеціалізовані заклади, дитячі садочки, лікарні та школи. Мета заходів - визначити потреби дітей, організувати для малечі корисне та цікаве дозвілля.
Активісти «Молодих регіонів Волині» стверджують, що організація дозвілля та вручення подарунків діткам - це не основна мета акції.

«Основна мета відвідування дитячих будинків, інтернатів, сиротинців, а також і лікарень - виявити потреби дітей та допомогти їм найнагальнішими речами. Дітки потребують турботи, ніжності. Вони зраділи нашому візиту. На прощання нагородили нас посмішками та просили приїжджати ще», - поділився враженнями голова ВОО «Молоді регіони» Петро Сосницький.

«Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Ми повинні усвідомлювати всю важливість турботи не лише про власних дітей, але й про малечу, яка нас оточує. Власним прикладом навчати юне покоління моральним чеснотам: добру, справедливості, чесності, співчутливості. Сьогодні й кожного наступного дня дорослі зобов'язані зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України», - зауважив головний лікар обласної інфекційної лікарні Петро Гайдучик
. «Молоді регіони Волині» до Дня захисту дітей зроблять все можливе, щоб жодна дитинка, що мешкає в сиротинці, або в дитячому будинку, чи знаходиться в лікарні не була обділена увагою, турботою і теплом.
«Наша організація активно працює в сфері благодійництва не лише виключно у святкові дні - це постійна непереривна щоденна робота», - заявив заступник голови Волинської обласної організації «Молоді регіони» Вячеслав Венгерський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молоді регіони найкращо організація!!!! Молодці так тримати
Відповісти
фото зверху.вже пацаньонок тренується.кров по гєнах ?чи клімчуків по тв комунальному насмотрєлся?де ви всі поміститесь,начальникі..
Відповісти
2 хлопи і дівчина - зробіть свого сайта і там публікуйте і звіти з новин кидайте сюди! засрали тут стіну!
Відповісти
Щось ті самі писки що в Ківерцяж,Рожищах тепер тут звісно за кошти пенсіонерів яким недоплачують, можна робити піар!!!
Відповісти
Можна подумати одні вони тут "благодійники " більше ніхто. Закакують тут стіну кожен день.
Відповісти
самурай, а ти закакай своїм записом тут стіну! а ми , народ, прокоментуємо!!
Жодна організація не робить стільки як Молоді Регіони.

Молодці! Так тримати!!! Хоть ви, молоді регіони, робите добрі справи.
Відповісти
Жодна організація не_піариться_так, як молоді регіони.
Відповісти
як написано вище - бо немаэ чим! будь який пiар - це не погано, якщо вiн не чорний!
от опозицiйна акцiя - вставай Украiна це теж пiар! але ти ж не пишеш тут, що жодна опозицiя за роки незалежностi Украiни так не пiарилася!
Відповісти
Ходили дивились де шапки лежать, а потім без свідків...
Відповісти
Скільки можна цих гандонів піарити? - Що, діляться з вами вкраденим у трудящих України?
Відповісти