Додати запис

Спілкуємося, малюємо, творимо…

Напередодні свята - Дня захисту дитини, 30 травня 2013 року активісти Ківерцівської районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» та відвідали вихованців районного центру дитячої та юнацької творчості.

Оскільки активісти прагнуть зробити цей проект справжнім презентаційним майданчиком для діточок та показати дитину крізь призму її талантів, Тетяна Клімчук, керівник вищевказаної організації підготувала та провела низку майстер - класів для вихованців закладу. Адже всі заходи, які проводить центр дитячої та юнацької творчості завжди направлені на пропаганду образотворчого мистецтва, виховання почуття прекрасного та сприяють естетичному вихованню підростаючого покоління.


Отже, знайомство з вихованцями центру розпочалося в актовій залі з вітання та представлення учасників заходу.

Спеціально для дітей, що люблять малювати, було запропоновано майстер-клас з образотворчого мистецтва. В майстер - класі взяли участь діти різного віку - від 7 до 14 років. А особливістю було те, що картина вийшла колективною: хлопчикам та дівчаткам треба було вигадати сюжет майбутньої картини, виконати роботу без попереднього малюнку олівцем та по ходу створення картини внести необхідні зміни, трішки поімпровізувати. І в результаті вийшов дивовижний фантастичний пейзаж, який, сподіваємось, прикрасить приміщення, де навчаються майбутні художники, адже картина урочисто була передана до дирекції школи.
«В дітях ми бачимо запоруку нашого особистого щастя та здійснення мрій, саме на дітей ми покладаємо надії. Адже ця маленька людина - це продовження своїх батьків, це набір генів, звичок, виховання. Діти не лише зміцнюють сім\'ю, а й продовжують її на багато поколінь вперед», - зауважила голова Ківерцівської районної організації «Молоді регіони» Тетяна Клімчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так тримати!!!
Відповісти
Кого тримати? ШапкоЗлодія?
Відповісти
калісніченка діткам пригласіть
Відповісти