Додати запис

«Посмішка дитини».

Партнерами у реалізації благодійного проекту виступає розважальний комплекс «Адреналін-сіті». Мета - організація дозвілля дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей з багатодітних сімей.
«Цього разу до нас приїхали діти з Іваничівського району віком від 6 до 13 років. Цікаво було почути, що мрією багатьох із них було Радості дітей не було меж і під час забави на різних атракціонах.

«Адреналін сіті» - неймовірне місце для дітей. Яскраві враження, нові емоції і головне - нові друзі. Діти просто світяться і розквітають на очах. Ми радіємо разом з ними!» - зауважила голова Іваничівської районної організації «Молоді регіони» Світлана Вакулка.
Свято відбулося завдяки обласній громадській організації «Молоді регіони. Завдяки цій ініціативі в «Адреналін-сіті» побувають й інші діти із спеціалізованих закладів краю.
«Ми із задоволенням йдемо на зустріч таким ініціативам. Скажу, що в нас вже більше двох років діє благодійна програма, яка передбачає розважальні заходи для діток з малозабезпечених сімей, діток-сиріт, діток з вадами» - зауважила заступник директора СОК «Адреналін-сіті» Галина Шотік.

Цікаво що дівчатка найбільше розважалися на батуті, а хлопці віддали перевагу ігровим автоматам. Опісля рухивих ігор дітки із задоволенням частувалися у місцевому кафе, а «на дорогу» всі отримали солодкі подарунки. Емоцій було багато, це можна було зрозуміти і без слів. Залишилися задоволеними всі - діти розвагами, а представники «Молодих регіонів» ще однією хорошою ініціативою, яка була втілена в життя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Черговий піар" МР"-думаю ,що учити хлопчиків ігровим автоматах-це зайве.
Відповісти
Черговий піар" МР"-думаю ,що учити хлопчиків ігровим автоматах-це зайве.
Відповісти
Дійсно,що похоже на піар МР.Вроді нема більш про кого і про що поговорити.
Відповісти
молоді РИГІони, ось посилання на ваше "обличчя" партії - http://www.volynpost.com/walls/1719-hit-parad-kazkovyh-debiliv-video
Відповісти
Слова зайві. Молодці!!!
Відповісти
Так тримати. МОЛОДЦІ!!!
Відповісти
thanks for share!
louis vuitton outlet store http://louisvuitton-lvoutletstore.com
Відповісти