Додати запис

«Молоді регіони» відновили спортивний майданчик у Ковелі

За ініціативи Ковельської міської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» отримав «друге дихання» спортивний майданчик, що знаходиться у мікрорайоні «Сільмаш». Організатори акції прибрали територію, пофарбували драбини та турніки. І все це - власними силами та коштом, адже хороша справа може бути втілена за умови бажання і таким чином, упевнені активісти «Молодих регіонів».

Сьогодні важливою проблемою серед учнівської молоді є постійне знаходження в приміщеннях - чи то біля комп'ютера, чи біля телевізора. Діти мало бувають на повітрі, майже не займаються спортом. Як засвідчує світовий досвід, оптимальна рухова активність упродовж усього життя кожної людини - це найефективніший засіб профілактики захворювань та зміцнення здоров'я. Тому члени громадської організації вирішили повернути гарний вигляд занедбаному майданчику аби він знову приваблював та надихав молодь до занять спортом.
Ось що розповів один з ініціаторів акції, голова Ковельської міської МГО «Молоді регіони» Юрій Кондратович - «Для початку ми поспілкувалися з мешканцями будинків, які знаходяться біля майданчика та спитали їх думки, як вони відносяться до його відновлення. Отримавши позитивні відповіді ми почали готуватися до роботи - зібрали активістів, закупили фарбу та інші потрібні приладдя. Далі кожен отримав свою ділянку роботи і після 4-ох годин злагодженої праці спортивний майданчик готовий приймати юних спортсменів».
Дану ініціативу підтримали гарними відгуками мешканці мікрорайону, котрі підходили до молодих людей зі словами подяки за їх небайдужість.
«Молоді регіони» запевняють, що тільки цією акцією не обмежуватимуться. У планах - ще багато добрих справ на користь міста. І відновлення спортивного майданчика може вважатися лише хорошим починанням на цьому шляху.

Прес-служба
КММГО «Молоді регіони»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Регионалы - лучше всех украинцев! Регионалы - за Украину без украинцев!
Відповісти
Прошу
Не
Хвилюватись
Відповісти
САМІ НАГАДИЛИ-САМІ ПРИБРАЛИ ЩЕ Й СЕБЕ ПОХВАЛИЛИ -ЦЕ ДОСТОЙНО І В ДУСІ ВСІХ РЕГІОНАЛІВ ЯК МОЛОДИХ ТАК І СТАРИХ
Відповісти
По ходу твоих мыслей лучше бы они дома сидели и в носу ковырялись как ТЫ?
Відповісти
пфффф... читать коментарии просто гадко... какие же вы низкие люди!!! молодежь собралась и сделала полезное дело, а вы троли с зависти только грязью поливаете!
Молодцы ребята так держать! Ваша робота достойна похвалы и не обращайте внимание на ущербных людей этого сайта которые пальцем не ударили в своей жизни что бы сделать что то полезное!!!
Відповісти
Пример достоин подражания, НО этот так пародийно повторяет советские субботники. Дай Бог, чтобы покрасили не по ржавчине.

Чувство хозяина должно рождаться от места проживания, а не под партийными брендами.
Відповісти
Да какая разница - суботники не суботники? Сейчас сознательных молодых людей на пальцах можна пересчитать! и нас не должно волновать кто каким флагом машет ... а важно что они собрались и сделали хорошее дело, пока другие сидя в креслах умничают перед монитором!
Відповісти
Молодці!!!
Відповісти