Додати запис

«Молоді регіони» пом'янули жертв Волинської трагедії

На академію пам'яті Волинських подій 1943 року «Через порозуміння - до майбутнього», аби вшанувати пам'ять загиблих українців і поляків, прийшли очільники області, духовенство та активна громадськість міста. Захід відбувся 10 липня в стінах Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Приєдналися до заходу і активісти Волинської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони». «Молитва є найкращим засобом, щоб додати іншого виміру подіям Волинської трагедії. Ми хочемо разом помолитися і поговорити про те, на чому ми «стоїмо» з осмисленням своєї історії, та як не допустити повторення трагічних помилок у майбутньому», -зазначив голова Луцької міської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Андрій Козіков.
Опісля присутні мали змогу оцінити творчість студентів і викладачів Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, котрі виконували класичні твори Юрума, Моцарта та Шопена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОГО!!!
Аж цілих три молодорИгів прийшли на кунцерт.
Я думав їх всього два на Волині, а виявляється аж цілих три!!!
Відповісти
Їх на Волині 1812, до твого відома
Відповісти
1812 це дата нападу Наполеона на Росію - тупень!!!
чи у вас всі (два) такі тупі?
Відповісти
Та до чого тут ця х-ня! ти на заходи їх усіх запроси і побачим скільки їх реально!!! стівлю 100 зелених, що 30 з кожного району не назбирається!
Відповісти
завжди вас ігнорував, але все ж цікаво. Ви розумієте що ваш лідер дебіл і зек? Отже ви або такі самі дебіли або вам гарно платять. поясніть.
Відповісти
Їм (ригам),просто добре платять,бо вони,як ніхто - ПРОДАЖНІ! Людина,яку можна купити,насправді НІЧОГО НЕ ВАРТА! Хоча,в цій ЗГРАЇ,що зветься ПРозкольників - НЕМАЄ НОРМАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ! Вони звикли ,ВСЕ ПРОДАВАТИ та КУПЛЯТИ! ВСЕ вирішує ПАХАН,бо,коли б він був президентом України,то НЕ РОЗКОЛЮВАВ би,НЕ ДОПУСКАВ би все ріщати ПОМАХОМ РУКИ чечета,а КАЛєсніченка з Ківаловим, відправив би В ДУРКУ! Менше всього,в "Валинську трагедію",мають право вмішуватись Ригінали та комуністи-СТАЛІНІСТИ! Вони і є ВОРОГИ,як України та Польщі! МИ з ПОЛЯКАМИ -БРАТИ та ДРУЗІ!!!
Відповісти
опрокинули вас вашы поляки=)))))))) і прорегіональні закони вже у польщі підтримують)
Відповісти
Думаю, і перший фактор, і другий.
Відповісти
Ригоналам все історія чешеться - то 2-гу світову згадують безкінечно, то поляків почали мусолити.
Відповісти
- Иван, вы знаете - ваш сын - пе*ераст!
- Что, вступил в Партию Регионов?
- Нет... В хорошем смысле этого слова...
Відповісти
"Молодий волинський відригон".
Невже для когось це звучит гордо?
Відповісти
У людей горе, а в цих молодих проросійських посіпак з партії професійних зрадників України одне на умі - пом'януть, тобто побухать. Ще й дівчина молоденька, а й у тої на умі - як зрадити. Одне слово - партія російських регіонів.
Відповісти
Сидить тут 3 злидня і коментарії строчать!) Дурні мальовані ... ділом займіться!
Відповісти