Додати запис

У Луцьку відкрився ресторан, де готують страви з колорадських жуків. ВІДЕО

У травні Продовольча і сільськогосподарська організація при ООН оприлюднили звіт, у якому закликали європейців вживати у їжу комах. Перейнявшись цим закликом у Луцьку відкрили ресторан, у якому усі страви готують із колорадських жуків.

- Колорадський жук, як і картопля, яку він їсть – головні символи Волині – розповідає засновник ресторану Олександр Поліжук – Ми вирішили об’єднати їх у наших стравах, відомих на увесь світ.



За неповний місяць існування ресторан “Жук” став одним із найпопулярніших закладів серед туристів і жителів Луцька. Клієнти з радістю куштують фірмові страви ресторану: крученики з жуками, голубці з картоплі і жуків з грибами, салат “колорадський” з легенями та фірмовий “смугастий” борщ.

Через такий шалений наплив заклад несподівано відчув дефіцит основної складової страв – колорадських жуків. У ресторані запевняють, що використовують для приготування лише екологічно чистих комах з необроблених хімікатами картопляних плантацій, яких на Волині залишилось не так уже й багато. За словами засновника, у його найближчих планах: будівництво під Луцьком колорадської ферми та відкриття подібних закладів у Львові та Івано-Франківську.

Джерело: Reportazhyst.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви робіть помітку, що це прикол. А то мало чого народ подумає.
Відповісти
маячня якась. Судячи з усього, "зелені" перейшли сюди
Відповісти