Додати запис

Яєчного терориста у Луцьку засудили до виправних робіт на птахофабриці

Хлопцеві, який обляпав президента Польщі яйцем, присудили 500 годин виправних робіт, а також зобов’язали виплатити 126 гривень (50 злотих) Броніславу Комаровському, які той витратив на хімчистку. Про це йдеться у вироці Луцького міськрайонного суду від 19 липня 2013 року, копію якого має ПолітГлум“.

450 годин виправних робіт хлопцеві зі “Слов’янської гвардії” належить відпрацювати на одній з птахофабрик народного депутата Сергія Мартиняка, який володіє агропромисловою групою “Пан Курчак”.

“Яйце – це символ життя. І таке зневажливе ставлення до цього символу потребує зміни в свідомості підсудного. Задля виховання підсудного <...> призначити 450 годин виправних робіт на птахофабриці ТМ “Пан Курчак”.

Ще 50 годин хлопцеві із Запоріжжя потрібно буде відпрацювати на присадибній ділянці судді, який виніс вирок. Як зазначено у вироці, там хлопцеві доведеться займатися “сільськогосподарськими роботами (викопування картоплі)”.

Як зазначив в коментарі “ПолітГлуму” адвокат підсудного, рішенням суду вони не задоволені й подаватимуть апеляцію. Адже, за словами адвоката, запорізький хлопець є прихильником торгової марки “Наша ряба”, тому й вимагатимуть змінити місце проведення виправних робіт.

Нагадаємо, 14 липня 2013 року під час відвідин Луцька президентом Польщі в рамках вшанування жертв Волинської трагедії молодий хлопець розбив яйце об піджак Броніслава Коморовського. В пресі цей інцидент охрестили “яєчним терактом”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Противно, що гидота фальшивих новин розмножується. В Україні вже хватає, і на Волині таке ж брехло завелося. Мета у всіх одна - підривати довіру до інтернет-журналістики, оскільки якась частина читачів якимсь байкам та й повірить. Банити таких треба на всіх новинних сайтах Волині
Відповісти
а що, цей ресурс має якесь відношення до журналістики?
Відповісти
Не має, але "Репортажист" (таке ж брехло) дехто на повному серйозі часом поширює і обговорює. Дехто і на таку волинську фігню повестись може
Відповісти
гарно написано, тільки друкувати це треба на 1 квітня
Відповісти
З Байцимом і ВН добре вийшло! :))
Відповісти