Додати запис

РЕГІОНАЛ - ГЕНЕРАЛ ЯВОРСЬКИЙ БРЕХУН

На сьогоднішній день в м.Луцьку відбуваються проміжні місцеві вибори до Луцької міської ради по округу №10.
Кандидатів є багато, але є один особливий кандидат - це від партії РЕГІОНІВ Яворський Акадій Семенович.
Жителям будинків що по вул.Грушевського 1 простелив новенький асвальт.
Виникло багато питань до нього. Но коли були на зустрічах з ним, він так і не зміг на них відповісти. Далі самі зрозумієте.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зустрічався з Яворським у житті. Хочу сказати, що то є високопорядна і чесна людина. Він є патріотом України на відміну от інших демагогів-кандидатів. Я як вчителька захоплююся його розумомі мудрістю.
Відповісти
Невже когдашні бандіти можуть перемогти на теперішніх виборах. Народ не сходьте з глузду!
Відповісти
Немає сумніву, шо Яворський переможе. Але треба час, шоб перетерпіти нервово збучених людей, у яких нольові шанси.
Відповісти
Шановні,генерал Яворський КГБіст.Уважно прочитайте його автобіографію і добре подумайте чи буде після виборів генерал ходити по ваших під"їздах і перейматись вашими проблемами.А ремонт під"їздів робить БАШКАЛЕНКО за державний кошт протягуючи РЕГІОНАЛА Яворського!Чергова маніпуляція свідомістю виборців.
Відповісти
депутат Вітів ремонтує каналізацію?
Відповісти
яворский вор из ПР
Відповісти
СЕРЕД УСЬГО ЦЬОГО МОТЛОХУ, ЩО РОЗКИДУЄ СВОЇ АГИТКИ ПО 10 ОКРУГУ - ЯВОРСЬКИЙ БІЛЬШ МЕНШ РЕАЛЬНИЙ, РЕШТА У СВОЙОМУ ЖИТТІ НИ ХРЕНА НЕ БАЧИЛИ И ДАЛИ ВОЛИНІ НЕ БУВАЛИ...
Відповісти
Бреше він дійсно РЕАЛЬНО. Тут питань немає.
Відповісти
Що це?! Який логічний зв*язок з генералом - брехуном і інформацією про те, що міськрада грошей не виділяла?!!!? Так, не виділяла, бо вибивав Башкаленко, підтримуючи свого однопартійця, через вплив ОДА і її вічного керманича Клімчука. То де брехня? Ну, хіба у тому, що генерал грошей немає, аби це усе закатати у асфальт, але людям - це не цікаво, головне, що асфальт поклали, який у тих дворах не клали років 40... Ех апазіція, навіть опонента у калюжу посадити не може, от він вас і посадить... у калюжу... Шкода, що кандидат ваш - Дубовий, гроші дарма викине... бо Башкаленко, не заправивши навіть авто за власний кошт, вирає кампанію, державним коштом... А ви будете потім плакатись, що вибори не чесні... Ех апазіція... А може, результат вам і не цікавий, головне кандидата на гроші розвести...
Відповісти
А я прийду голосувати за Яворського. І мешканці будинку в якому я проживаю його також підтримують!
Відповісти