Додати запис

«Зустріч з головою РДА» від «Молодих регіонів» Ковельського району

З метою розвитку державної молодіжної політики на селі та створення середовища, сприятливого для розвитку сільської молоді 16-го серпня цього року активісти Ковельської районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» на чолі з її головою Ольгою Карпук організували зустріч молоді з першим заступником голови Ковельської районної державної адміністрації, в даний момент виконуючим обов'язки голови, Михайлом Васильовичем Стиранкою та заступником голови Ковельської РДА Андрієм Дмитровичем Мигулею.
Метою зустрічі стало обговорення соціально-економічної ситуації в районі, вивчення проблем молоді, її соціального становлення, участі у суспільному житті та залучення до активного життя району і спільного прийняття важливих рішень.

Михайло Стиранка та Андрій Мигуля розповіли присутнім про основні кроки влади у напрямку розвитку району, створення нових робочих місць у сільській місцевості, залучення молодих спеціалістів до розбудови села, посилення соціального захисту незахищених верств населення.
Присутні під час зустрічі мали можливість поставити запитання та висловити свою думку. Основні проблеми, які цікавили молодь - це працевлаштування і перше робоче місце, забезпечення молоді житлом, організація молодіжного дозвілля та проблеми дитячих садочків. На всі свої запитання присутні отримали повні і обґрунтовані відповіді від заступників голови Ковельської районної державної адміністрації.
Наприкінці зустрічі Михайло Васильович та Андрій Дмитрович подякували присутнім за спілкування, наголосивши, що такі зустрічі повинні носити постійний характер, додавши, що одне з найважливіших завдань місцевих органів влади - створення сучасних умов життя на селі в соціальному, культурному і духовному розумінні, забезпечення створення нових робочих місць у сільській місцевості та залучення молодих спеціалістів до розбудови села.
«Не кожен день наша молодь має можливість зустрітися з заступниками голови райдержадміністрації. Це дуже хороша ініціатива, яку ми і надалі будемо підтримувати. Сьогодні всі присутні молоді люди мали можливість отримати відповідь на питання, які їх хвилюють. Ми дійсно побачили, що влада відкрита для молоді» - додала голова Ковельської районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Ольга Карпук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Синяки зустрілись з баклажанами. Обговорили, прослухали бла бла бла
Відповісти