Додати запис

На Волині Рух знову єдиний. ФОТО

31 серпня на Волині в м .Ковелі відбулась об’єднавча конференція Волинських обласних організацій Української народної партії та Народного Руху України. Із 46 запрошених делегатів на конференцію прибуло 40 представників від міських та районних організацій.



Головою Народного Руху України (Української народної партії «Рух») обрано Верчука Ігоря, який до того очолював обласну організацію УНП, першим заступником - Климука Дмитра, заступником - Віктора Федосюка.

Учасники конференції позитивно оцінили роботу оргкомітету з проведення перереєстрації та організації районних та міських об’єднавчих конференцій . Виступаючі відмітили про відсутність конфліктів під час надзвичайно складного процесу об єднання.

У своєму виступі новообраний голова подякував присутнім за надану довіру та окреслив нагальні завдання, які необхідно реалізувати в самі короткі терміни.

Після завершення конференції делегати під державним та партійними прапорами пройшли вулицями міста до найвищого пам’ятника Пророку української нації Тарасу Шевченку, щоб вклонитись , щоб здійснились пророчі слова : « Обніміться ж брати мої, молю вас благаю».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прийшов і кінець! Сприйміть це спокійно і не баламутьте людей...
Відповісти
як реагувати? народ і партія - поєднались?
вони давно втратили актуальність. 90-ті закінчились, пропаганда вже не працію, а на більше там ніхто не здатен.
зливати воду.
Відповісти
В музей...
Відповісти