Додати запис

Молоді регіони: «Ні корупції!» - виходимо на боротьбу з корупцією разом

Ми - молоді та активні люди, що намагаємося контролювати діяльність органів влади! Ми моніторимо виконання рішень органами влади, надаємо допомогу громадянам з цікавих для них та болючих питань, беремо участь у громадських слуханнях та формуванні громадських рад.

Саме проект «Ні корупції!» спрямований на привернення уваги суспільства до поширення корупції на всіх рівнях органів державної влади, активізацію молоді в боротьбі з негативними соціальними явищами, боротьбу з наслідками та попередження корупції.

Для цього ми будемо мобілізувати соціально - активних громадян з усіх куточків країни, сприяти підвищенню рівня самосвідомості населення та виховувати патріотичні якості у молодих людей.

В рамках проекту передбачено збір матеріалів, що засвідчують прояви корупції у різних організаціях та органах влади: ЖЕКах, освітніх та медичних закладах , ДАІ, міліції тощо. Матеріали можна подавати у будь-якій зручній формі: аудіо-, відео-записи тощо. Дані матеріали ми особисто разом з професіоналами будемо ретельно перевіряти та аналізувати, а потім поширювати на сторінці Facebook, інформувати про це правоохоронні органи.

Корупція - глобальна для країни проблема, тому проект буде висвітлюватися у ЗМІ. До того ж, ми матимемо повноваження вживати радикальних заходів, у випадку, коли чиновники будуть ігнорувати наші подання, ми будемо створювати депутатські запити, інформувати та висвітлювати порушення у ЗМІ тощо.

Жодна справа не буде покинута на півдороги і ми закликаємо всіх громадян та активістів підтримуватись цієї позиції!

Тому, якщо ви побачили корупцію в будь-якому її прояві, звертайтесь за телефоном гарячої лінії +3 8 099 113 63 96

Настав час сказати НІ корупції!

За детальнішою інформацією та для акредитації представників засобів масової інформації звертайтесь за телефоном (066)131-08-96, Андрій Кучер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бджоли проти меду
Відповісти
поржав\риги проти корупції\не смішіть
Відповісти
маладиє бендери.
Відповісти