Додати запис

Комсомол всіх нацюків попереджає, що закон за вандалізм карає!


Колегія суддів Судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ на своєму засіданні залишила без задоволення касаційну скаргу дев’ятьох членів націоналістичної організації «Тризуб», яким було винесено вирок за знищення пам’ятника І.В. Сталіну в м. Запоріжжя. Про це з посиланням на прес-службу КПУ повідомляє сайт ЛКСМУ.

Раніше, не погодившись з вироком Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 12 грудня 2011 року, вандали оскаржили його в Апеляційному суді Запорізької області у 2012 році, однак і в цьому випадку вирок залишився без змін, за винятком незначного зменшення суми матеріальної шкоди – зі 109 тисяч гривень до 106,6 тис. Вищий спеціалізований суд України в доводах касаційної скарги «тризубівців» не знайшов жодних порушень з боку суду першої інстанції та Апеляційного суду Запорізької області.

Лідер запорізьких комуністів Олексій Бабурін зазначив, що обком Компартії України був упевнений у своїй правоті, яку постанови судів яскраво й довели.

«Те, що бандерівці отримали по заслугах, поза всяким сумнівом. Вирок, нехай навіть і з випробувальним терміном, для всіх учасників цього злочину послужить хорошим уроком. Безсумнівно, ще більшим уроком для них буде те, що вони виплатять обласній організації КПУ 106 тис. 628 грн. матеріальної шкоди. Тепер, фактично, за рахунок своїх коштів вони будуть відновлювати пам’ятник Іосифу Віссаріоновичу Сталіну. Зазначу, що комуністи неодноразово пропонували їм ще в ході судового розгляду розкаятися, принести вибачення ветеранам Великої Вітчизняної війни – для пом’якшення вироку, а можливо, і зняття наших претензій. Однак тоді вони поводились нахабно і думали, що все їм минеться безкарно, – не минулося. Ми довели справу до логічного завершення і домоглися справедливості», – розповів Олексій Бабурін.

Того ж дня прес-служба Компартії України та інтернет-ресурси КПУ і Ленінського комсомолу України повідомили, що перший секретар ЦК ЛКСМУ, народний депутат-комуніст Олександр Присяжнюк направив на ім’я міністра внутрішніх справ депутатське звернення з вимогою знайти і покарати вандалів, які зруйнували два пам’ятники В.І. Леніну в місті Узині Білоцерківського району Київської області.

Олександр Присяжнюк запевнив, що монументи неодмінно буде відновлено. Цю ініціативу більшістю голосів підтримали депутати Узинської міськради, а також жителі міста, на чиї кошти пам’ятники були побудовані.

Зі свого боку, адміністрація сайта ЧЕрвона Волинь упевнена, що громадян, які скоїли подвійний вандалізм в Узині (нагадаємо, на батьківщині першого космонавта-українця, двічі Героя Радянського Союзу Павла Поповича), таки буде виявлено, затримано і притягнуто до відповідальності. А враховуючи, так би мовити, судовий прецедент, про котрий ішлося вище, можна сподіватись і на компенсацію Узинській міській раді коштів на відновлення пам’ятників Іллічу з кишень засуджених за згадуваний злочин.

Комсомол Волині попереджає членів націоналістичних партій та громадських організацій: не варто чинити ні вандалізму, ані будь-яких інших злочинних дій! Адже, як свідчить невтішний для дев’ятьох «тризубівців» результат їхньої судової справи за фактом знищення пам’ятника Сталіну в Запоріжжі, навіть «найполум’яніші патріоти України» і навіть з нашою судовою системою можуть відповісти за свої злочини за всією суворістю закону.

ЧЕрвона Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чесно, висер не читав, але комуняк давно було перевішати, більш гуманно в расєю нах вивезти, щоб не смерділо
Відповісти
КАКАнович,націоналістам в Луцьку вже нема що робити.Залишилось головеху більшовика Бойка,що перед судом маячить завалити і територія м.Луцька зачищена від комуністичної нечисті.
Відповісти
слышал, что скоро комсомол Волыни восстановит памятник Паши Савельевой.
Это просто чудесно ребята! так держать!!!
Відповісти
Та яке там. Максимум біля того місця пофотографуються та й все.
Відповісти
ЗА великі досягнення в популяризації ком.ідеології спочаку КАКАновичам,але в Гараджі.
Відповісти
Однако красножопые борзые
Відповісти
XX з'їзд КПРС. Нетямущим білорусам вивчати.
Відповісти
Висер також не читав. Мене цікавить, коли в парку біля "Бригантини" приберуть камсамольський шалман з п"яними і обкуреними сц...нами і сц...хами? А ще там лунає на повну котушку музика для імбецилів.
Відповісти
Анановічь, не виходить з тебе нічого, як не пнись. Тому, що ніколи з лайна цукерочки не вийде.
Відповісти
Падлы красножопые, вступим в ЕС будете спать на нарах с грузином в обнимку.
Відповісти
Пусть каждый хохлопитек(нацик) помнит о неотвратимости наказания...шакалы бандерлохские.
Відповісти
Хай буржуазні кацапмоли ковтнуть бандерівської смоли
Відповісти
Зачем русским хохлы за дорого в ТС они возьмут недоумков по частям и даром!!!Сначала ЮГо - Восток, потом центр и север, а западенцы пусть и дальше горшки моют, они никогда людьми не были и не будут!
Відповісти
белоруси кацапам давно дупу лижуть)), щоб газ дешевше був..., а про інше, це, як в анектоді, "сьест, то он сьет, так кто ж ему даст")))
Відповісти
Вали в РасЄю Саша й Міша - там ваша лоховская криша
Відповісти
А за доски НАМ ни чего не было)))))
Відповісти
Канановічі самі вандали з вандалів
Відповісти
цікаво, що ніхто не помітив- акція протесту була раніше ніж факт руйнування
Відповісти
Правда про Леніна. Кононовичі плачуть, бо руйнується міф їхнього дитинства :))
http://midgard-info.ru/history/pravda-o-lenine.html
Відповісти