Додати запис

«Молоді регіони» Луцького району поповнюють свої ряди

«Робота з молоддю має бути постійною, щоб сформувати активну команду однодумців, ми повинні побувати у кожному місці, у кожному селі», - постійно наголошує під час зустрічей з активом голова Волинської обласної організації «Молоді регіони» Петро Сосницький.
15 вересня 2013 року відбулася чергова зустріч з молоддю, яка виявила бажання стати членом єдиної команди - «Молоді регіони».

Приєднався до молоді і голова Луцької районної організації Партії регіонів Віктор Сіліхін та голова районної ради Ігор Волошенюк.
«Молодість - це не лише яскравий період життя, а й час пошуку, становлення, сміливих вчинків, підкорення вершин, відкриттів незвіданого та реалізації найсміливіших задумів. Для вас це пора відповідальних рішень, які в подальшому вливають не лише на власну долю, а й на долю всієї країни. Держава пишається вами, покладає на вас великі надії й робить усе можливе задля того, що б молодь відчула впевненість у власному майбутньому. Ми всіляко підтримуємо ваші ідеї та ініціативи, намагаємося надати максимальні можливості для здобуття освіти та отримання професії, реалізації ваших талантів і застосування отриманих знань», - наголосила в.о. голови Луцької районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Валентина Яблонська.
Опісля закінчення зустрічі Луцька районна громадська організація «Молоді регіони» поповнилась на 17 нових членів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі нові члени держслужбовці.
Відповісти
В Батьківщину вже не хочуть, як колись. А чому?
Відповісти
А что делает "батькивщина"? говорит много только...
Відповісти
Тільки ригоаналів випруть від влади,всі молоді регіони побіжать в другу партію влади. Яскравий приклад Ващинець.Була і в комуністах і комсомольцях і Нашій Украіні і Единому центрі,а тепер керуе ргоаналами.Залишилось вступити в лайно.
Відповісти
А цікаво скільки їм платять щоб вони там вішали лапшу?
Відповісти
Мої співчуття!
Відповісти
Віктор Сіліхін)
Смішн)
Відповісти
Все добре, але Петра Сосницького тут не видно. Примазується до Луцького району?
Відповісти
Скоро, певно, в школах прийматимуть в якісь "регіоналята"! Я - проти!!!
Відповісти