Додати запис

«Молоді регіони» говорили про ідеї в слух

18 вересня 2013 року в м. Луцьку на базі юридичного факультету Східноєвропейського національного університету відбувся круглий стіл «Ідеї в слух» на тему: «Молодіжні ініціативи», організаторами якого виступили Волинська обласна молодіжна громадська організація «Молоді регіони».

засіданні круглого столу взяли участь: студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІVрівнів акредитації, лідери студентського самоврядування та студентських профспілок, молодіжні активісти області, активісти «Молодих регіонів», представники управління сімї, молоді та спорту облдержадміністрації, депутати обласної ради.
Основна мета проведення круглого столу «Ідеї в слух» - виявити нових лідерів серед студентів вищих навчальних закладів та активістів молодіжних громадських організацій області. Орієнтація молоді на успіх в своїй діяльності.

Дискутували учасники на різні теми, зокрема:
- якості успішного молодіжного лідера;
- формування плану роботи організації, громадської ініціативи, побудова власної справи;
- можливі форми впливу на прийняття рішень;
- креативні молодіжні ініціативи. Формула успіху.
Молодь активно брала участь у обговоренні, ставили багато запитань, спілкувалися.
Перед учасниками круглого столу виступав депутат Волинської обласної ради Олег Батюк. Він розповів молодим людям про особливості його роботи та важливість виховувати в собі лідерські якості для досягнення успіху в житті.
Заключне слово було за головою Волинської обласної МГО «Молоді регіони» Петром Сосницьким. Він, як керівник найуспішнішої молодіжної громадської організації області, зумів переконати присутніх в тому, що лідер - це не просто людина яка призначена на посаду щоб керувати. Лідер - це обдарований керівник, що може згуртувати навколо себе інших, незважаючи на своє статусне положення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дебіли! "Вслух" пишеться разом , от тільки хіба "в дупу " -- то окремо !Маладиє неграмотні ригіанали - вірні послідовники свого партійного лідера-3,14дера януковоча .
Відповісти
Пропащі молоді люди. Вівці, які заблудилися.
Відповісти
з якого то часу "маладі регіонали" є найуспішнішою молодіжною громадською організацією Волині? Маячня...
Відповісти
цуко, де коньяк на столі???
Відповісти