Додати запис

Збірна галицьких фашистів проти збірної України та українських вболівальників

Збірна галицьких фашистів проти збірної України та українських вболівальників
Вороги нашої країни на догоду своїм господарям з «банкової» та закордонних координаторів, які діють через народних депутатів від ВО «Свобода» та їхніх спонсорів з ПР, все-таки добилися своєї ганебної та підлої мети. А саме – зганьбили Україну на весь світ і надали нашій країні статусу держави, в якій підтримується та процвітає фашизм і расова нетерпимість. Українські профашистські сили зацікавлені в грошах та благах, які їм надає влада, а «банкова» в свою чергу в тому, щоб перед підписанням асоціації з Європою був зайвий аргумент поторгуватися з європейцями та відволікти їхню увагу від більш серйозних політичних проблем в Україні.
UEFA довго попереджала українські команди та владу, що фанати постійно порушують міжнародні домовленості. Звіти про фашизм на українських трибунах складає FARE – мережа «Футбол проти расизму в Європі». Ця організація офіційно співпрацює з UEFA і має велику вагу. Після рапорту FARE в 2011 році львівські «Карпати» сплачують 25 тисяч євро штрафу за банер «Турки геть» під час матчу з турецькою командою. В серпні 2012 року «Карпати» віддають UEFA ще 50 тисяч гривень за банер, на якому був зображений Степан Бандера. Сукупно лише за 2011-2012 роки львівська команда «Карпати» виплатила штрафів на 517 тисяч гривень. А вже в липні 2013 року «Карпати» знову штрафують за «неонацизм» на 150 тисяч гривень.
Але були й словесні вигуки на кшталт «смерть москалям», «смерть полякам та жидам». Хіба ми з вами цього не знали? Звісно, знали всі, але і футбольні магнати і влада не тільки нічого не робили, а навпаки – тільки підтримували фашизм на трибунах. Варто згадати, як на очах мільйонів глядачів на стадіоні «Динамо» був по-звірячому віддубашений стюард, який зробив зауваження фанатам за расистські та фашистські лозунги. Всім відомо й те, що більшість «динамівських» фанатів-фашистів – це студенти та заробітчани з Галичини, які штучно насаджують нацизм киянам за гроші «регіонів» та деяких нардепів з опозиції.
Координатор програми по Східній Європі від FARE Павло Клименко, колишній фанат київського «Арсенала» та антифашист, який не з чуток знає, що таке фашизм на трибунах та хто його підтримує, почав майже самотужки боротися з цим ганебним явищем на українських трибунах. Ця молода людина, яка кинула виклик українській фашистській машині, показала всій країні та світу, що проблема фашизму в країні не тільки існує, а й підтримується на державному рівні. На думку волинських антифашистів, Павло Клименко достойний звання Героя України за непримиренну боротьбу з фашизмом в Україні.

Голова Волинського Антифашистського комітету
Олександр Кононович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба галицьким - фашистам та владі!
Відповісти
Тупорилий.
Відповісти
Це маразм вищої степені.
Я не розумію, чому дані написи чи вигуки призводять до такої реакції? Ах да, мабуть тому що цю організацію Fare тримає якийсь багатий ЖИД? Чи якийсь антифа? Якби таку організацію тримав націоналіст - то Львів би штрафували за відсутність прапора фашистів і вигуків типу "Смерть жидам" і т.д.. Дибілізм
Відповісти
Що ж то за FARE таке?
*Одним из главных направлений работы FARE был признан некий Eastern European Development Project, программа, которая призвана уменьшать количество расистов на стадионах Восточной Европы. Руководят же этой программой три поляка - Рафаль Панковски, Яцек Пурски и Михал Ричански… Дальше, думаю, можно не рассуждать, почему за последнее время мы не слышали об венгерском, польском, чешском, и даже балканском национализме, зато нам уши прожужжали портретами Степана Бандеры, Романа Шухевича и остальных вождей украинских националистов времен Второй Мировой.
Однако, и это еще не все. Дальнейшее расследование вывело журналистов на еще одну достаточно одиозную фигуру – Павла Клименко, координатора всех программ FARE в Восточной Европе. Этот Клименко до сих пор хорошо известен в Киеве, как один из представителей так называемых антифа – ребят, которые хулиганят, прикрываясь левыми взглядами. Кстати говоря, киевские антифа – это ультрасы киевского Арсенала, которые состоят просто в отвратительных отношениях с фанами "Динамо" и "Карпат" – двух наиболее правых групп ультрас в Украине. Собственно, это и неудивительно, учитывая то, что антифа – это левое течение, которое никогда не имело ничего общего с националистами.
Відповісти
Шо ти мелиш чучело червоносраке?
Відповісти
Фанати помішались розумом.
Відповісти
Молодець Кононович! Все в точку!
Відповісти
Круто!!!!!
Відповісти
а коли будуть вішати комуністів ,цікаво , кононовичі втечуть назад до бацьки чи гідно попрацюють опудалами на гілках смерек ?
Відповісти
А вам сучим дітям тільки давай вішати..., мало покалічили життів в часи ВВВ!!!!!!!
Щоб ви всі поздихали патріоти задрипані.........
Відповісти