Додати запис

Комуністи Волині не дадуть вбивати людей!

Влада крок за кроком добивається «пакращєння» для Українського народу, це жахливе слово не оминуло і нашої синьоокої Волині, де містечкові чиновники на догоду «панам» з банкової запропонували місцевій громаді просто вмирати, шляхом закриття їхньої районної лікарні. Цуманьська районна лікарня обслуговує більше 40-ка тисяч громадян, де яким хворим ніколи не доїхати 70-т кілометрів до іншого медичного закладу та ще й по таким «вбитим» дорогам. Як зауважили селищні депутати звертаючись до голови Ківерцівської РДА Колісника З.Б. « Для того , щоб їздити на полювання , чи красти ліс, будуєте дороги серед болота, а в Цумані покійника не довезеш до кладовища, з труни вивалюється».
Для комуністів питання медицини в Ківерцівському районі не нове. Завдяки допомозі депутатів комуністів народного депутата України А.І.Мартинюка та депутата Волинської обласної ради Бущика П.Г. в райцентрі відкрили дитяче відділення рай лікарні, ФАП у Звірові, пішли кошти на медикаменти та обладнання. Місцевим чиновникам та депутатам з олігархічних партій потрібно вчитися у комуністів, як треба дбати за Волинян, а не виконувати злочинні і ганебні накази з Київських так званих «Печерських пагорбів».
І тільки після емоційного, відвертого та беззаперечного виступу депутата комуніста Бущика П.Г. на засіданні Ківерцівської районної ради, який декілька разів приривався виключно із-за шалених овацій Цуманської громади. Люди до кінця повірили у свої сили, зрозумівши що вони не самі у своїй справедливій боротьбі у прямому значенні «не на життя, а на смерть». Злякавшись народного гніву депутати не посміли своїм голосуванням знищити Цуманську здраницю але і на догоду своїм «обласним босам» перевели її у склад територіального об’єднання. Боротьба за життя та долі людей триває, аби все таки залишити за нею статус юридичної особи.


Робоча група «Робота. Зарплата.
Захист» у Волинській області.


ДЕПУТАТ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
БУЩИК ПЕТРО ГРИГОРОВИЧ
вул. Ковельська, 1 (другий поверх), м. Луцьк, 43016, т. 0332 72 80 88, e-mail [email protected]

вих. № ____ від 30.09.2013 року Прокурору Волинської області
Параці А.А.


Депутатське звернення


Перед початком 2013/2014 навчального року до мене усно звернулись вчителі Цуманської ЗОШ І-ІІІ ступенів з проханням перевірити обґрунтованість використання коштів, що направлені в їх школу, як переможницю всеукраїнського конкурсу.
Під час пленарного засідання чергової дев’ятнадцятої сесії Ківерцівської районної ради 05.09.2013 року група вчителів у присутності завідувача Ківерцівської райдержадміністрації знову висловили своє занепокоєння використанням коштів, направлених в школу, як переможниці конкурсу, та рівнем підготовки приміщення школи до 2013/2014 навчального року.
Вжитими мною заходами встановлено, що у 2012 році за сприяння народного депутата України Мартинюка А.І. на Цуманську ЗОШ І-ІІІ ступенів по Кіотському протоколу виділені кошти в розмірі понад 9 000 000 (дев’ять мільйонів) гривень.
Виїздом моїх помічників-консультантів у вересні 2013 року у Цуманську ЗОШ І-ІІІ ступеня встановлено, що в школі проводяться ремонтні роботи, але, візуально оцінюючи розмір та обсяги робіт, що виконані та виконуються, вартість цих робіт далеко не відповідає розмірам виділених коштів. Крім цього, керівництво школи не володіє інформацією про те, хто являється виконавцем (підрядником та субпідрядником) будівельних робіт, які саме роботи проводяться, яке вони відношення мають до коштів, виділених по Кіотському протоколу, з яких матеріалів, вартість цих робіт тощо.
Наведене дозволяє зробити припущення про можливі нецільове використання коштів та інші зловживання під час оприбуткування виділених коштів у розмірі понад дев’ять мільйонів гривень.
У зв’язку з викладеним, керуючись ст.13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», -

прошу:

провести перевірку щодо цільового використання коштів у розмірі понад 9 000 000 (дев’ять мільйонів) гривень, виділених по Кіотському протоколу на Цуманську ЗОШ І-ІІІ ступенів, дотримання законності при цьому та виявлення фактів можливих зловживань під час оприбуткування зазначених коштів.
Про результати перевірки повідомити у встановлений законодавством строк мене – депутата Волинської обласної ради та помічника-консультанта народного депутата України Мартинюка А.І.


З повагою П.Г. Бущик
30.09.2013 року

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний, а про що думали комуняки, коли голосували за Азарова????
Відповісти
Проголосували за пролєтарскую банду данєцкіх рєбят, а тепер "РЯТУЄТЕ" ситуацію!!!
Відповісти
ОГОЛОСІТЬ ІМПІЧМЕНТ "ПРЕЗИДЕНТУ",ЗЛОЧИННУ ВЛАДУ - ГЕТЬ! ПРеваншистів - СУДИТИ!!!!
Відповісти
Бущик молодец , а то бандюги с ПР и Башкаленко вообще оборзели!!!
Відповісти
Ото Петро Бущик справжній депутат, не то, що ті Регіони кляті!
Відповісти
Як би не комуністи то небуло б в Цумані ні школи, ні лікарні ні рибхозу!!!
Відповісти
Панове! Тримайтесь стримано! Не реагуйте, бо повинні знати,
що комунізм - це політичне шахрайство. Шахраї завжди "розводять" надмірно довірливих, надмірно добрих, лінивих, а головно тупих. Уникайте перебування в даних категоріях
Відповісти
Вірю, що комуністи не дадуть вбивати людей - вони самі це хочуть робити.
Відповісти
Таке враження, що Кононович притягає до себе психів.
Відповісти