Додати запис

Народний депутат став фігурантом кримінальної справи

Міліція зібрала свідчення, порушивши проти народного обранця кримінальну справу за ч.2 ст. 296 КК України «Хуліганство»

Передвиборча президентська піар-кампанія в штабах «Свободи» вже стартувала і набирає обертів. На місцях створюються свободівські районні штаби, набирається ідеологічно вірний та підкований персонал.
Але це все відразу відходить на задній план. Чому? Та тому що в черговий раз собі та своїй політсилі чудовий піар зробив ще один народний обранець – свободівець О.Мирний, піар вже з кримінальною складовою.
26 вересня п.р. року знову ж таки на Західній Україні в місті Коростишів Житомирської області вказаний депутат додумався взяти участь в якомусь маленькому масовому заході та попіаритися. Попіарився на славу – не придумав нічого кращого, як зірвати погони з бідного районного міліціонера, – чи то сержанта, чи то прапорщика, який просто стояв собі осторонь від демонстрантів.
Звичайно, з простого міліціонера зривати погони можна. Нехай би попробував зірвати з якогось беркутівція. Той би йому відразу в його депутатську фізіономію зацідив, була б радість стоматологам.
Натомість районна міліція зробила все по закону – зібрала свідчення, порушивши проти народного обранця кримінальну справу за ч.2 ст. 296 КК України «Хуліганство» і спокійно направила матеріали до прокуратури. Нехай там тепер депутат попариться разом зі своїми адвокатами, які будуть доказувати, що О.Мирний захищав свободу і права громадян.
А якщо подивитися на ситуацію очима простого перехожого, то можна побачити таку картину. Депутати б’ють міліцію, трощать паркани, зривають погони. Не демократія, а безладдя, махновщина від «Свободи». Депутатська недоторканість у «свободівців» сприймається як безкарність. Що ж тоді очікувати простим громадянам, як себе захистити від свавілля опозиційного депутатства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і розмастять сволотівську плісняву по тротуару...гидота.
Відповісти
Що, придуни, це вам не слюнтяїв з НУНСу та БЮТу у ВРУ човпти, Свобода дає здачі, і за себе, і за інших. Дивно чому не постраждали десятки інших невинних міліціянтів? http://www.youtube.com/watch?v=Hvz5hgWz1gY - тут є окремі відео, назвіть хто і яке покарання з міліцейських чинів, що віддають накази понесли відповідальність за цей "безпредел". Чи Врадіївку нагадати? Там теж гвалтівник мав алібі!
Відповісти
ну ну шановний ви мабуть проФФесор географії коростишів за 100 км від Києва, а не так як ви написали - "...на Західній Україні в місті Коростишів Житомирської області..."
Відповісти