Додати запис

«Зроби добро, подаруй книжку», переконують «Молоді регіони»

же протягом тривалого часу на Волині триває благодійна акція «Подаруй книгу» започаткована Волинською обласною молодіжною громадською організацією «Молоді регіони». Благодійна акція «Подаруй книжку!» триває вже більше року. Але досі не мала широкого суспільного резонансу - волиняни надто мляво відгукувалися на книжковий заклик. Відтак організатор акції - громадська організація «Молоді регіони» - постановила цьогоріч вивести доброчинну ініціативу на якісно новий рівень. Аби кожна потребуюча дитина отримала у подарунок хоча б по 2-3 книжки.

До акції «Подаруй книжку!» може долучитися кожен - варто лише принести дитячу літературу у пункти збору, за адресою: м.Луцьк, м-н. Привокзальний, 1. Це можуть бути навчальні, виховні, художні книжки або ж словники, енциклопедії... В кінці місяця книги, які вдасться зібрати протягом цього часу, передадуть у дитячі будинки, інтернати, дитячі садочки, а також у багатодітні та малозабезпечені родини. Ці діти не з власної волі позбавлені можливості читати.
А поки благодійна акція переходить у новий етап, активісти Луцької районної МГО «Молоді регіони» із придбаними книгами вже встигли відвідати вихованців дитячого садка с. Одеради Луцького району. Малеча дуже раділа зустрічі, адже крім цікавих книг отримала від гостей ще й іграшки.
«Книги просвітлюють душу, піднімають і зміцнюють людину, пробуджують в ній кращі прагнення, активізують її розум і наповнюють світлом серце. Книги з давніх-давен і до сьогодні дарують безліч прекрасних вражень їхнім справжнім поціновувачам. Сподіваюся, що книги принесені нами крім естетичної насолоди виконають ще одну важливу роль - формування особистості. Людина, стаючи мудрішою, усвідомлює незаперечну істину: на зло не можна відповідати злом, тільки добром, бо людяність призводить до краси й щастя», - наголосила в.о. голови Луцької районної МГО «Молоді регіони» Валентина Яблонська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні молоді регіони! А вам не здається, що ви вже просто заспамили це видання своїм добром? От якби ви стільки робили як про це писали, то був би результат, а то ну чесно аж гидко читати. чуть не шо одразу велика публікація про ваше "Добро". Стахановці!
Відповісти
Саня приказал! Лепиться где надо и ненадо!
Відповісти
Палюбому =))
Відповісти
Они там все под одну дудку пляшут!
Відповісти
за газ 800 баксів за тис.куб.-хай опалюють обєкт.а ти їм фломастерів купиш?вже не молоді беруть..ждеш що на пенсію вийдуть?скоріше ти ноги протягнеш..
Відповісти