Додати запис

Торчин і соціальні ініціативи Януковича

Громадська організація «Молоді регіони» продовжує пропагувати соціальні ініціативи Президента України В. Януковича на місцях. Нещодавно відбулась запланована зустріч з активною молоддю і представниками Луцької районної МГО «Молоді регіони» в смт. Торчин, яку проводила голова місцевої організації Валентина Яблонська. Її метою стало встановлення конструктивних відносин з молоддю та залучення її до активної співпраці.
Основним питанням на порядку денному було поставлено висвітлення соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича та роз'яснення діяльності уряду в цьому напрямку.

Мова йшла як про доступність медицини та освіти, так і про пенсійне забезпечення та соціальні виплати, проте найбільшу увагу було приділено проблемам молоді, зокрема, її подальшому працевлаштуванню, виявлення проблем та допомога молодим сім'ям, гарантіям матеріальної допомоги на новонароджених та всиновлених дітей.

Насамкінець зустрічі голова Луцької районної організації Партії регіонів Віктор Сіліхін підвів підсумки, зауваживши, що влада рухається у правильному напрямку, і що лозунг «Україна для людей» - це не порожні слова. Між керівництвом партійної організації та молоддю була укладена домовленість про подальшу співпрацю та взаємодопомогу. Віктор Сіліхін подякував присутнім та зазначив, що рухаючись разом на нас чекає краще майбутнє та сильна Україна.
Зауважимо, що опісля зустрічі Луцька районна «молодіжка» поповнилась двадцятьма новими членами
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якуневич- ТАК!!!
Відповісти
Бути членом ПР - ГАНЬБА та ЗЛОЧИН!!!
Відповісти