Додати запис

Подоїли корів та на велику сцену ....

Вперше на Волині в селі Лобачівка Горохівського району в будинку культури "Просвіта" відбулись репетиціїї самодіяльних акторів під керівництвом їхнього земляка, провідного актора та режисера, Лауреата премії Кабінету Міністрів Петра Панчука. Повернувшись на рідну землю Петро Фадеєвич вирішує поставити тематичну виставу "Земляки" Василя Шукшина. Лобачівські тетрали підтримали ідею,та впоравщись по господарству прямували до будинку культури. Звістка облетіла по всій окрузі. Афіша особисто на замовлення Петра Панчука "Білети купуйте заздалегідь" не давала спокою жителям Лобачівки.
24 серпня у День Незалежності України відбулась довгоочікувана премєра. Гучні оваціі говорили про неймовірний успіх та славу на всю Волинь. Другий дебют лобачівської трупи відбувся 27 вересня у Волинському академічному театрі ляльок,що зібрав лучан, які прийшли оцінити гру аматорських акторів .
Будемо надіятись,що це не останнє креативне дійство на Волині. Можливо,в світі ще не мало ентузіастів та наслідників шевченківських слів "Свого не цурайтесь,та й чужому научайтесь"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодцi!
Відповісти