Додати запис

Кращий студент-журналіст 2013

7 листопада у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки відбувся публічний етап конкурсу "Найкращий студент-журналіст 2013", у якому взяли участь перспективні й талановиті студенти Інституту філології та журналістики. На першому етапі було відібрано 10 учасників (за професійними напрацюваннями). У вступному конкурсі публічного етапу журі «відсіяло» ще половину студентів. Як вислід –виборювали першість п’ятеро найкращих.
До складу журі  увійшли: Собуцький Андрій – редактор газети  "Сімя і Дім", Карась Анна – журналіст газети "Волинь нова" та Сасюк Тетяна – кореспондент журналу "Лісовий вісник».
За титул найкращого журналіста боролися: Денисюк Тетяна, Демчук Аліна, Дищаковська Анастасія, Бондарук Тетяна та Передрій Анастасія. Відпрезентувавши себе у конкурсах «Репортер», «Коментар», "Творення фоторепортажу", "Етичний журналіст" та "Бліц-інтерв’ю", студенти засвідчили неабиякі професійні вміння та навички, непересічну акторську гру та надзвичайно високий рівень володіння українською мовою.
Насамкінець 1 місце відвоювала Денисюк Тетяна, 2 – минулорічна лідерка Передрій Анастасія, 3 – Бондарук Татяна.
Переможців (під гучні овації) нагородив декан Iнституту філології та журналістики. Юрій Васильович Громик побажав конкурсантам творчих злетів та професійних досягнень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Анастасії прізвище Передрій )
Відповісти
Передрій найкраща!)
Відповісти