Додати запис

Всі ми родом з дитинства. Антуан де Сент-Екзюпері

Ранок дітлахів з дитячого садочку «Ялинка», що у м. Луцьку розпочався з приємного сюрпризу - до них у гості завітали хлопці та дівчата з Волинської обласної МГО «Молоді регіони». Для них стало традицією дарувати малюкам свято - уже протягом року активісти втілюють в життя проект «Ранок з «Молодими регіонами».
Видатний український педагог новатор В.Сухомлинський наголошував - «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості». Саме в цьому і переконалася молодь організації, адже діти продемонстрували їм свій мікросвіт, свою планету під назвою «Дитинство». Малята із задоволенням відгадували загадки, брали активну участь у змаганнях, цікавих іграх. Веселі пісні, танці, змагання на спритність і кмітливість - все переплелося в той день. Діти подарували незабутні враження представникам організації «Молоді регіони», а найголовніше - шанс хоч на декілька годин відчути усі барви цієї прекрасної пори людського буття. Дитина в своїх крихітних ручках тримають істину, яку вже не під силу утримати дорослим.

У винагороду гості подарували вихованцям закладу розвиваючі іграшки. Дружня родина дитячого садочка запросила молодих людей частіше відвідувати їх та дарувати ці веселі миті дозвілля! Окрім того, діточки пообіцяли активістам, що коли вони стануть дорослими, то обов'язково будуть продовжувати робити добрі справи!
«Дитячий стан душі проходить через усе наше життя - саме воно спонукає нас шукати сенс життя, шукати Бога. Ми повинні стати прикладом для малечі, адже сенс нашого буття - забезпечити їм щасливе дитинство!» - наголосив заступник голови Волинської обласної МГО «Молоді регіони» Сергій Сучко.
Те, що закладено в людині з раннього дитинства подібно до того, що висічене на корі молодого деревця. Разом з дитиною воно росте і розвивається. Саме ось тут і відображається неоціненна роль державної підтримки дитинства. Протягом останніх років владі вдалося вивести систему дошкільної освіти на новий рівень. «Система дошкільної освіти в Україні буде вдосконалюватися з метою підвищення її якості та надання дітям можливостей розвивати свої здібності вже з раннього віку. На цьому постійно наголошує Президент України Віктор Янукович. З цією метою Президент України своїм Указом оголосив 2013 рік Роком дитячої творчості, а у своїх соціальних ініціативах «Діти - майбутнє України» поставив перед владою основні пріоритети розвитку як дошкільної, так і шкільної освіти. Звичайно, завдання не з легких, проте, команда Президента складається з професіоналів, які не звикли йти простими шляхами!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да, по "усміхненим фото", видно, які діти раді команді президента... дітей не обманеш :)
Відповісти
Та да! Їх обианом не возмеш!
Відповісти
Пропагуйте Кримінальний Кодекс.

Відвідуйте колонію, де сидів ваш президент.
Відповісти