Додати запис

«Молоді регіони» влаштували справжнє свято в онкогематологічному центрі

Ще 18 листопада 2009 року у Луцьку на базі педіатричного відділення № 3 обласної дитячої клінічної лікарні відкрився дитячий онкогематологічний центр. Його створення відбулось у рамках виконання Державної програми «Дитяча онкологія на 2006-2010 роки».

В обласному дитячому онкогематологічному центрі розгорнуто 30 ліжок: по 5 онкологічних, нефрологічних та імунологічних, а також 15 гематологічних. Функціонує й імунологічна лабораторія для удосконалення процесів діагностики та покращення якості контролю за хіміотерапією.
Фахівці обласного дитячого онкогематологічного центру надаватимуть висококваліфіковану стаціонарну медичну допомогу дітям III рівня із захворюваності крові та кровотворної системи, нирок, з важкими імунними розладами та злоякісними новоутворами.

Сьогодні активісти Волинської обласної організації «Молоді регіони» влаштували справжнє свято у онкогематологічному центрі Волинської обласної клінічної дитячої лікарні.

Окрім того, для діток була організована весела та цікава конкурсно-розважальна програма: конкурси, різноманітні рухливі ігри, і все це відбувалося в компанії позитивного клоуна. Апогеєм свята стало шоу мильних бульбашок, під час якого малечі аж дух перехоплювало від захвату. Проте все це дрібниці в порівнянні зі щасливими сяючими очима малюків та порцією позитиву і гарного настрою, що кожен з присутніх неодмінно забрав з собою, на жаль не додому, а в лікарняну палату!

На завершення всі дітки отримали смачні подарунки від Волинської обласної організації Партії регіонів.
За словами голови Волинської обласної організації «Молоді регіони» Петра Сосницького, такі благодійні заходи потрібні насамперед для того, щоб «ці дітки відчували, що про них пам'ятають і турбуються. Щоб вони розуміли, що не відрізняються від інших, бо ж на їхньому місці може бути кожен. Треба ставитися однаково як до цих дітей, так і до тих, хто за межами цих стін, адже Господь любить і турбується про всіх».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.