Додати запис

На зустрічі з Юрієм Макаровим розігруватимуть подарунок

29 листопада, о 18:00, у готелі «Україна» відбудеться творча зустріч із відомим журналістом, телеведучим та письменником Юрієм Макаровим.
У рамках заходу запланована презентація книги Макарова «За чверть десята», яка стала справжньою знахідкою останнього Форуму видавців та втрапила до довгого списку БІ-БІ-СІ.
Сюжет книги розвивається навколо самотнього викладача іноземних мов, поліглота і бонвівана. Одного дня він помічає дивний факт: усі його машинальні й ненавмисні прокльони матеріалізуються з дивовижною буквальністю.
За словами автора, «це міська проза з елементами чи то фантастики, чи то містики, але та містика має суто службову функцію. Тобто, це не фентезі і тим більше не science fiction. Друге – це, якщо йдеться про фабулу, то це історія літнього чоловіка, який підбиває попередні підсумки свого життя, більша частина якого відбулася за комунізму. І що вся його біографія – це історія не вчинків, це історія компромісів, на які він ішов і, в принципі, зраджував, але не так фатально, буквально стукаючи в КДБ, але за великим рахунком зраджував жінок, зраджував друзів, зраджував своє фахове покликання. І нібито він залишився біля розбитого корита».
Окрім презентації, усі присутні матимуть змогу поспілкуватися з паном Юрієм та задати питання, що найбільше їх цікавлять. Автор найкращого запитання, на думку письменника, отримає книгу з автографом у подарунок!
Наприкінці заходу відбудеться автограф-сесія. Якщо ви хочете ще до зустрічі ознайомитися із романом Юрія Макарова, телефонуйте: 095 031 32 80, 098 712 33 73.
Захід буде проведений завдяки ГІ «стендаЛь» та ВОГО «Фонд місцевого розвитку» (проект «Діалог з успішними громадськими діячами»).
Вхід вільний. Кількість місць обмежена. Для бронювання перейдіть за лінком http://vk.com/makarovlutsk або зателефонуйте: (098) 630 58 12, (066) 462 62 70.

Довідка про автора: Юрій Макаров - журналіст, телеведучий, документаліст. Закінчив Київський університет ім. Т. Шевченка, викладав французьку в Київській консерваторії ім. П. Чайковського. Працював на радіо та телебаченні. Зокрема був ведучим програм «Сніданок з 1+1», «Спецпроєкт Юрія Макарова», «Імперія кіно», «Документ», «Культурний фронт», «Цивілізація» та «Цивілізація 2.0». Восени 2007 року очолив журнал «Український тиждень», де зараз веде авторську колонку. Автор документального серіалу «Мій Шевченко» та книжок: «Культурний шар», «Листи до незнайомки», «Геній місця».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.