Додати запис

У Луцьку обговорюватимуть візову політику Генконсульства Республіки Польща

12 грудня, о 10:00, у конференц-залі готелю «Україна» відбудеться круглий стіл на тему: «Представлення результатів моніторингу візової політики Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку».
У рамках заходу ВОГО «Фонд місцевого розвитку» презентуватиме результати 7-ї хвилі громадського моніторингу візової політики Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.
Моніторинг практики видачі Консульством шенгенських віз та дозволів був проведений у вересні - листопаді 2013 року. Метою аналітичного дослідження покращення надання послуг видачі віз Генеральним Консульством Республіки Польща у Луцьку, що стало продовженням діяльності ВОГО «Фонду місцевого розвитку» з оцінки ефективності виконання “Угоди про спрощення оформлення віз”. Загалом в рамках моніторингу було опитано 60 респондентів та розглянуто такі питання:
- хто найчастіше звертається за візою;
- які документи потрібні для оформлення візи та її вартість;
- відмова у видачі віз та право на апеляцію;
- ставлення працівників Консульства до реципієнтів.
У круглому столі братимуть участь представники Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку, зокрема Генеральний консул пані Беата Бживчи, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації області та ЗМІ.
***
Захід відбудеться у рамках громадської ініціативи «Європа без бар’єрів», яку реалізує ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.