Додати запис

Жителі с. Михлин Горохівського району провели кампанію із благоустрою села

Жителі с. Михлин протягом жовтня-листопада 2013 року збиралися гуртом задля вирішення головних проблем села: вони громадою висадили 800 саджанців сосни, прибрали територію парку та дитсадка, встановили волейбольний майданчик біля сільського стадіону. За словами сільського голови М. Білецької: «Ця кампанія об’єднала дітей та дорослих, які не лише брали участь, а й пропонували нові проекти і в результаті проведеної роботи створилась ініціативна група, яка продовжує об’єднувати громаду для вирішення спільних проблем».
У кампанії брали активну участь діти та молодь, вони із особливим завзяттям підходили до виконання покладених на них завдань. Зі слів директора школи В. Блаватної: «Найцінніше те, що ти робиш своїми руками, тому такі заходи позитивно впливають на формування людяності та любові до рідного краю, поваги до історії – а це важливе завдання у вихованні підростаючого покоління».
Такі кампанії є надзвичайно важливими для українського села, оскільки, на жаль, життя в селі для українців не є привабливим, інвестицій для свого розвитку села не отримують або отримують дуже рідко і дуже мало. Тому необхідно усіма силами намагатися відновлювати село. В рамках кампанії у Михлині було встановлено волейбольний майданчик, що забезпечить цікаве проведення часу для молодих людей, а прибране та облагороджене село радуватиме око усіх його жителів.
Організаторами кампанії стали Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив, ВОГО «Фонд місцевого розвитку», Горохівська районна громадська організація «Шлях до відродження Горохівщини», Михлинська сільська рада за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добру справу зробили)
Відповісти