Додати запис

У Камені-Каширському під керівництвом голови РДА відзначили День Соборності ,незважаючи на пролиту кров

22.01.2014 року в районі відзначено День Соборності і Свободи України. З цієї нагоди в районному Будинку культури відбулися збори громадськості. З доповіддю виступив голова районної державної адміністрації Іван Вовк.


Голова райдержадміністрації Іван Вовк зауважив, що щасливе майбутнє України можливе лише за умови духовної і політичної єдності, політичного партнерства, громадянського консенсусу: “Враховуючи політичний момент нової історичної доби України, ми зобов’язані, з урахуванням всіх помилок, що їх зазнала історія нашої держави, зберегти громадянську злагоду, розбудувати консолідоване суспільство. Сьогодні українці знову переживають іспит на державницьку зрілість. Зневіра, страх, злоба можуть сіяти лише ненависть. Переконаний, що сьогодні, як ніколи, нам потрібно пам’ятати застереження Святого Письма, де сказано: ”Всяке царство, що розділилося в собі, спустошиться, і всяке місто чи дім, що розділився у собі, не встоїть“. Тому, натхненні ідеєю Соборності, ми маємо бути єдиними. Пам’ятаймо, що соборність - це не тільки об’єднання українських земель, це передусім монолітність української нації, - наголосив голова райдержадміністрації.



На завершення виступу Іван Вовк звернувся до всіх, кому дорогі мир і спокій на нашій землі зі словами: ”… плекаймо все, що працює сьогодні на ідею загальнонаціональної єдності, відкиньмо політичні амбіції і порожні надії, що хтось наведе лад у нашому спільному домі.“ Іван Вовк висловив переконання, що присутні його чують і підтримають зусилля Президента зберегти мир і розвивати державу.
”Ми самі вибороли свою незалежність і самі збудуємо достойне майбутнє для наших дітей. Лише в мирі і єдності, важкою працею ми досягнемо успіху і високих стандартів життя,“ - переконаний Іван Вовк.



Від учасників зборів до пам’ятних місць борцям за волю і незалежність України представниками молодого покоління покладено корзини квітів. Завершилось зібрання патріотичною піснею ”Єднаймося , люба родино“.
Джерело:http://www.kamadm.gov.ua/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!!!
Відповісти
ПАДАЛЬ !!!
Відповісти
Це ж треба так рідкісно дебільно не зорієнтуватися? Боря, знімай це падло!!!
Відповісти
Яблуко від яблуні далеко не падає.
Відповісти
Кожен посадовець виконавчої влади від презервадента, премєра, голів ода, рда та просто чиновницького апарату несе персональну відповідальність перед народном України за ці події, відповідати ці шакали якщо не перед своїм народом то точно що перед Богом будуть. Йдіть у відставку це покищо єдине що ви можете зробити, і не зліть людей.
Відповісти
правильно! кров на руках байдужих та лояльних!! Поки що це не помітно, але з часом все проявиться..
Відповісти
Не вовк а собака продажна !
Відповісти
і підтримають зусилля Президента зберегти мир і розвивати державу.....???!!!! Цинізм і лицемірство лизоблюдів не мають меж!
Відповісти
Іван Вовк ніколи не боровся за незалежну Україну.А ось його батько (спочатку секретар парторганізації колгоспу імені Степана Бойка, а потім його голова) немало доклав зусиль в боротьбі з релігією (особисто приймав участь у знятті хреста з церкви села Боровне), а також у боротьбі з першими борцями за незалежність в 90-х роках. Перший секретар Камінь-Каширського райкому партії Ростислав Кухтей є його кумом, а сьогоднішній голова Камінь-Каширської РДА Іван Іванович Вовк є його похресником. Висновки робіть самі, як робилася кар"єра нинішнього голови РДА.
Відповісти
Полішуки хіба люди?
Відповісти
Йолопе, на Поліссі народжувалася УПА, через князів Острозьких тут починалася освіта і наука України , творилася Біблія на якій присягають Президенти України. З цих країв вийшли організатори Берестейської Унії та інше. А Камінь отримав Магдебурзьен право ще у 1432 році. І ще багато чого такого, які тобі матолку не осягнути!
Відповісти