Додати запис

В Україні "працює" російський спецназ-ескадрони смерті.Як їх розпізнати

Виявляється, члени російських "ескадронів смерті" не розуміють української мови, а коли говорять російською, то з виразним акцентом, який чітко відрізняє їх від російськомовних українців. Тому для своєчасної ідентифікації терористів треба з ними говорити українською.

Це питання стало актуальним внаслідок численних випадків викрадень, катувань і убивств українських активістів після 16 січня 2014 р. За повідомленнями експертів, Москва здійснила в Україну приховане військове вторгнення.

"ФСБ сидить в Україні цілими управліннями під виглядом всяких проросійських організацій і т. д. Їх заложником стали і народ, і влада. В Україні діють ефесбешні ескадрони смерті, які раніше тероризували Кавказ. Вони говорять неукраїнською російською мовою і ненавидять Україну. Це означає, що Кремль цілеспрямовано придушує Українську національну революцію.

І серед Беркута, і в натовпі працюють російські спеціалісти. Підтвердженням є зневага до української символіки, знущання над журналістами, тортури. Беркут - це кримінальна банда, яка іноді підробляє в міліції. Але навіть їм не прийде в голову зривати українську національну символіку" - розповідає військовий експерт Олексій Арестович.

За повідомленнями людей, яким пощастило вижити, члени ескадронів смерті не розуміють української мови, погано орієнтуються в місцевих обставинах і говорить з виразним неукраїнським акцентом. Тому для розпізнання терористів рекомендують звертатися до них українською мовою.
Джерело:http://ar25.org/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чушь сабачачья!
Відповісти
молодий регаловець - можливо тобі краще буде жити в Росії? задумайся
Відповісти
Померяй своё личико штангенциркулем, вдруг с ним тоже не всё в порядке-пропорции не те???
Відповісти
Ничему на этом сайте не удивляйся-это филиал "5 канала".Их трясет здесь всех,если хоть что-то против евробесов напишешь.Хотя главный банщик ни так давно всех уверял:
"Усі нормальні коментатори - вибачте за незручності."Нормальні" - це в тому числі і нормальні критики Євромайдану. Хай і анонімні.
Відповісти
Людоньки, та не дивуйтеся з убогого, воно в дитинстві, певно, на голову впало. Ну, що з такого візьмеш...
Відповісти
Правильний в тебе нік!
Відповісти
Схема управления штурмами в Украине

Людей в красных куртках держать на особом контроле. Задерживать первыми. Привлекать к ним внимание. Они могут сменить одежку но принцип будет тот же что то выделяющееся из всей толпы.Это- координаторы.
Відповісти
Народ! не будьте дурнями. Росія може ввести свої спецвійська в Україну непомітно для ВАС, для Мене....Але непомітно для НАТО, США, ЄС вона ввести нікого і нічого не зможе, адже є такі поняття як розвідка, контрагенти, інформатори....
Відповісти
к сожалению это правда.я живу в Николаеве и своими глазами видел возле здания ОДА бойцов ССО (силы специальных операций)ВС России.
Відповісти
Погано ви знаєте історію,шановний,якщо так довіряєте Росії.Вона може ВСЕ!У розвідок НАТО, США,ЄС є набагато складніші завдання чим нишпорити по Україні та і не додумались вони так швидко це робити.А от на Росію це схоже.Ну не можуть наші беркутівці так по-звірячому катувати своїх громадян(хоч там тех є багато відморозків),не можуть зривати національну символіку і топтати їїногами!Вже цей момент зривання прапора з авто(сама бачила на відео)досить виразно говорить про нелюдів з російського спецназу.
Відповісти
Арестович, Этинзон (Кличко), Яценюк (Гур), Тимошенко (Григян) - куда не плюнь - одни "эксперты" и потомственные "рЭволюционЭры"-радетели за счастье украинского народа... )))
Відповісти
Терпеть не могу всяких "фобов", а особенно если они идиоты.
Відповісти
а тебя как
Відповісти
Ті ж морди, які дострілювали пасажирів Президентського літака Польщі 10 квітня 2010 року! ВОГНЕМ І МЕЧЕМ!
Відповісти
тебя из какой больнички выпустили с такими больными мозгами?!!
Відповісти
Очень похоже на немецкую листовку времен Великой отечественной
Відповісти
А я вірю, що це правда. ФСБ Росії - це дочка КДБ СРСР і внучка злочинного НКВС СРСР. Від цих нелюдів можа очікувати всього, що завгодно. Для них мораль, честь і порядність стосуються лише по відношенню до здатного покарати керівництва, але ніяк не до людей.
Відповісти
Цілком вірогідно,а саме прикре-цих"Спасітєлєй" і "порядконаводітєлєй" чекають в Криму,Одесі,Луганську...Тяжко назвати гарячу точку в бувшому СНД куди би не всунувся брудний ніс ФСБ-ГРУ.
Відповісти
Це- паранойя. Автору статті слід негайно звернутися до психіатра.
Відповісти