Додати запис

У Локачинській районній раді більше немає фракції регіоналів

21.02.2014 р. відбулася позачергова сесія Локачинської районної ради. На сесії було прийнято Звернення до Голови Верховної Ради, керівників груп та депутатів від Волині у Верховній Раді та Заяву до жителів територіальної громади району. У Зверненні було засуджено злочинні дії Партії регіонів та Януковича, а у Заяві – заборонено всім установам, організаціям, незалежно від форми власності, символіку Партії регіонів та портрети Януковича також заборонялась діяльність Партії регіонів і Комуністичної партії в Локачинському районі.
На сесії було оголошено про розпуск фракції Партії регіонів. Про це у своїй заяві повідомив голова Локачинської районної партійної організації Партії регіонів. 2/3голосів від депутатського корпусу (31 із 40) зобов’язали членів Партії регіонів: голову Локачинської РДА – п.Мазурка В.М., заступника голови Локачинської РДА , який є головою районного партійного осередку ПР – Левчика Л.В., начальника відділу освіти Локачинської РДА – Семченкову С.В. вийти з лав Партії регіонів та негайно написати заяву на звільнення з займаних посад.
Були запрошені на сесію: прокурор району Воробій П.І. та начальник РВ УМВС у Локачинському районі Лізаров В.П., які поклялись на Конституції України на вірність українському народу.
Варто зазначити, що не лишила байдужими ситуація в країні локачан, про що свідчить їхня присутність на сесії, найбільше серед яких було прихильників «ВО» Батьківщини» та «Свободи».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.