Додати запис

Свічка-пам’яті, від локачан, загиблим Героям Майдану

22.02.2014р. в 11годині зібралися локачани, щоб вшанувати Героїв загиблих на Майдані. Кожен із присутніх приніс із собою лампадку, які розташували у формі хреста.

Першим виступив заступник голови Локачинської районної ради, голова районного партійного осередку «ВО»Батьківщина» – Усік М.Т. , який зачитав, щоб нікого не забути, прізвища Героїв. Із сумом на обличчях та сльозами в очах, люди пропускали через себе кожне прізвище. Було чутно непоодиноке: «Господи, який молодий?!» Так, майже всі – молодь і саме та, молодь, яка не жаліла свого життя й загинула, борючись з «яничарами Януковича». Назвала тому «яничарами», що ці «беркутівці» є також українці, але вирощені «режимом Януковича» з деформованою психікою та «вичищеною» мораллю. Таких «яничар» з маленьких українських хлопчиків, викрадаючи їх при набігах на нашу землю, робили монголо-татари. Прикро, але варто зазначити, що це були найжорстокіші і найдисциплінованіші воїни. Це показав і Майдан…
Свій сум і співчуття виголосив також голова Локачинської селищної ради – Іус Б.Є. , який наголосив, що ми не повинні забувати своїх героїв та зробити все, щоб їхня смерть не була марною. Виступали й інші мешканці Локач, наголошуючи, що свічка-пам’яті горить в кожному серці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.