Додати запис

Анонімні заяви Люстраційна група Волині не прийматиме.

З метою недопущення подальшого перебування на займаних посадах людей, які здійснили корупційні дії, а також недопуску на звільнені вакансії таких людей, просимо подавати в групу люстрації Самооборони Волині заяви згідно поданого нижче зразка. Заяви слід приносити особисто в Штаб Самооборони, який знаходиться в приміщенні Волинської ОДА, анонімні заяви та заяви з метою тиску на бізнесових конкурентів і т.д. прийматися не будуть. Наголошуємо, що Самооборона не має відношення до будь-якої з політичних партій і є добровільним об'єднанням свідомих громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
по розпродажу місць біля кормушки!
Відповісти
Питання :хто далі? Усі хочуть бачити на головних посадах або себе,або"Дартаньянів".Хто на Волині Дартаньян? Немає таких серед публічних осіб, можливо крім Майї та Собуцького. І ще одна важлива річ- ті люди,яких ми хочемо бачити у владі-маю на увазі чесних - завжди знаходяться у тіні когось і самі себе не висунуть на верх.
Відповісти

З таких—то пір правочин самопроголошеної групи осіб вважається законним?
Відповісти
шановна самообороно, на жаль не можу назвати свого імені, бо страшно, але по можливоті прошу взяти до уваги наступну інформацію: головний освітянин Волині Хомич (екс регіонал) піариться на Героях Майдану і збирає гроші з директорів шкіл області, нібито на потреби постраждалим! Ця цинічна особа - на все піде щоб утриматись на посаді.Якщо Ви не розглядаєте анонімних заяв, то чи не могли б ви якимось чином хоча б наголосити людям, директорам і т.д. щоб вони не здавали ніяких грошей цій особі (щоб ніхто їх не використав в цілях дачі ХАБАРА ЗА ЗАЛИШЕННЯ НА ПОСАДІ), краще нехай підвозять гроші особисто в ОДА правому сектору, або ж знайдуть реквізити постраждалих і пересилають допомогу на їх рахунок!!!
Відповісти
Шановна громадо!!! Чорний піар - це також піар, але хочемо лаконічно заявити НАМ НЕ ТРЕБА ЗІ СТОРОНИ КЕРІВНИКІВ!!!
Відповісти
Нема чого боятися, на сьогодні є заяви на всіх керівників, а на декого і більше. Ми не варвари, тому ідіть добровільно. На всіх хто добровільно не іде з посад буде подано до суду. Назначайте заступників з правом підпису і йдіть. Дайте людям жити а молоді розвиватись!!!
Відповісти
Іване, виложи на сайті список люстраційної комісії, хай люди обсудять.
Відповісти
кадрова політика на Волині, м'яко кажучи, дивує. призначення заступників облради людей без жодного досвіду та зеленого поняття в економіці. в районах головами райрад обирають громадян з сумнівною репутацією (дехто з дуже сумнівною)лише тому, що вони представники колишніх опозиційних партій. ?? . люстрація - це добре, вона обов'язково має відбутись, але навіщо ганяти рядових працівників держустанов? за те, що їх змусили вступити в ту дебільну партію, в якій вони й не робили нічого. ? це конкретний перегин палиці або просто нерозуміння ситуації в системі влади. може вчителів чи медиків ганяти за виїзд на ригоновські мітинги за 100грн. смішно.. всі хочуть змін на краще і готові до них, але потуги певних "діячів" виглядають просто безглуздо. окремі панове почали нагадувати штурмовиків СА або гітлерюгенд (це точніше), дехто з політдіячів (вже керівників) - геббельсами.
Відповісти
В сраці я бачив вашу люстрацію. Не вони мене призначали на посаду - і не їм мене звільняти.
Відповісти
:)
ну-ну
Відповісти
Покажіть волинянам список членів люстраційної комісії. Хай подивляться, може там є такі, до яких самих терміново треба люстрацію.
Відповісти
люстраційна комісія :
- надає необєктивні та "упереджені або наперед прихильні висновки"
- не висвітлює своєї діяльності, зокрема щодо прозорості засідань, протоколу та висновків люстраційних зборів, не оприлюднює для громад через ЗМІ чи інтернет даних процесів
Складається враження, що "Люстраційний процес" це нова технологі, яка потрапляє як мінімум до непрофесійних та нещирих людей.

Прошу врахувати такі думки для вдосконалення, демократизації, прозорості та загальнонародності люстраційного процесуЮ який на жаль на даний час не має правових підстав та чіткої нормативної процедури.

Відповісти