Додати запис

Романюк мутить

Завтра на сесії буде обговорюватись питання зміни складу виконкому. Микола Ярославович 20-го числа багато що говорив і багато що обіцяв. Але він не може без ігор і схем.

Офіційне повідомлення Самооборони Майдану:

Вважаємо категорично неприпустимою поведінку Луцького міського голови Миколи Романюка щодо збільшення складу виконавчого комітету.

Нагадаємо, що 20-го березня після круглого столу пан Романюк пообіцяв внести подання на сесію міської ради по 4-х кандидатурах до складу виконкому. Ці кандидатури мали внести представники чотирьох середовищ, які ініціювали та підтримували діяльність по зміні складу (Громадський сектор, Автомайдан, Самооборона та Правий сектор).

Вже через два дні міський голова не дотримався домовленості і продовжив збір пропозицій щодо складу виконкому. Тепер він пропонує обрати чотирьох виконкомівців із числа восьми таємним голосуванням. Таким чином, всі громадські ініціативи, які ініціювали процес зміни виконкому, можуть залишитись "за бортом", а виконком доповнять представники політиків, зручних Романюку.

Вимагаємо від міського голови:
- бути послідовним у своїх діях і дотриматись слова, даного людям перед камерами та перед своєю совістю;
- внести на розгляд сесії подання щодо чотирьох кандидатів, три з який запропонували Самооборона, Громадський Сектор і Автомайдан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А інші громадські діячі, що не мають права попасти в виконком. Чи у нас тільки 4 "ізбранних"?
Відповісти
Треба виконком збільшити до 450 чоловік та перейменувати у Луцьку Верховну Раду (з обов'язковим представництвом гей-меншин, щоб не образились)
Відповісти
Треба виконком збільшити до 450 чоловік та перейменувати у Луцьку Верховну Раду (з обов'язковим представництвом гей-меншин, щоб не образились)
Відповісти
Запам'ятайте головне
Мастурбація плоду не дає!
Міняти потрібно всю міську владу - корупціонера мера ,усю його кабінетну шоблу гнилого режиму-соколовську,кравчука і т.д. та клуб деребанщиків депутатів!
Тільки нові вибори вирулять процес перезавантаження!
А виконком не повинен вибиратися в такий робінгудський спосіб))
Для цього існує громада міста і громадські діячі,які повинні висувати та узгоджувати профільних кандидатур за різним фаховим значенням корисними для міста!
Пора закінчувати з цією махновщиною:постояли на майдані,значить мають вовочий білет осідлати владні табуретки))) То це ради цього вони "революцію танцювали",щоб одноосібно замінити попередників на наступників,тобто на себе?)))
Відповісти
Нема заперечень. БЮТ і Юля показала на що здатна.
Здати Крим (вартість безпрецендентна в історії України), вбивати тих, хто допоміг усунути Януковича, БРЕХАТИ простим людям і самим збагачуватися. Досить!
Відповісти
Ну що це за вимоги: "бути послідовним, дотриматися слова..."? Та змінилися вже часи! Немає совка - він рухнув місяць назад! Не дотримався слова - У ВІДСТАВКУ!!! Комсомолець ніяк не нахапається - нічого не вчить таких людей життя. Ну прямо Янукович №2, як і всі хто тримав владу з тих гнилих часів. Буде хапати і триматися за крісло доки не винесуть. Ганьба!
Відповісти
Де коментарі? Вибірковість - це не демократія.
Відповісти
Нейтральний відразу показали. А де коментар від 25-26.03(точно не пам`ятаю) про правий сектор?
Відповісти
То де коментарі?
Відповісти